זוכה העונה האחרונה של "האח הגדול", יובל לוי, חשף כי הוא לא בקשר עם אף אחד ממשתתפי העונה שלו - במהלך אירוע של תנובה אלטרנטיב.
לוי גם שוחח על שגרת הבוקר שלו, השאיפות שלו אחרי הזכייה הגדולה ועל הערכים החשובים לו בבת הזוג העתידית.

יובל לוי באירוע של תנובה אלטרנטיב / אור גפן
"אני לא כל כך איש של בוקר. אני צריך את הקפה שלי, אני צריך את התפילין שלי, אני צריך את הרגע שלי. ראיתם את זה גם ב'אח' נראה לי, אני צריך את הפינה שלי ואז מתחיל את היום", פתח לוי ופירט את שגרת הבוקר שלו.
אחר כך שוחח לוי על הקשר עם המתמודדים איתם חלק בית במשך יותר משלושה חודשים במסגרת תוכנית "האח הגדול". "אני בקשר עם שאול. עם שלקה יוצא להיות בקשר אבל לא יותר מדי. לצערי כן הלוואי והיינו כאילו עושים אפילו איזה מפגש חמוד", אמר והוסיף על הקשר עם שני אדרי: "שני ואני היום לא בקשר, כמו עם רוב אנשי האח".
לוי המשיך לדבר על הקשר עם הדיירים לשעבר: "היינו בבית וזה נגמר. לפעמים יוצא לי להיזכר בזה. סתם דוגמה, ביום שישי האחרון הלכתי לבית כנסת ונזכרתי פתאום בתפילות שעשינו, הבנים, לפני כניסת שבת, וחיבוק ונשיקה. אני לא אומר שחייבים להיות אחים עכשיו בחוץ".

"לא בקשר עם רוב אנשי האח". יובל לוי / אור גפן
לוי גם דיבר על היום שאחרי, אותו הוא חווה כעת, כחודשיים לאחר סיום העונה של "האח הגדול". "יש כמה דברים שאני רוצה לעשות בעצמי. קמפיינים וגם דברים אחרים אבל לאט לאט, אני בונה את זה", אמר ושיתף על ההתנהלות שלו עם כספי הזכייה: "קודם כל צריך לדעת להתנהל עם כסף. מעולם לא היה לי סכום כזה. אתה מקשיב לאנשים, אבל בעיקר אתה לא עושה דברים מהר כי לפעמים כשפועלים מהר עושים טעויות".
לבסוף, סיפר יובל על המצב הזוגי שלו. "אין לי זוגיות. זה הזמן שאני צריך להקדיש לעצמי רגע, להתרכז בדברים הנכונים באמת. אם יבוא משהו טוב אני אדע לתפוס אותו בשתי ידיים. אני מחפש אישה טובה עם ערכים, עם מידות, עם כבוד. שאיתך באש ובמים, לא משנה מה קורה. גם בתקופות פחות טובות. ושתהיה החברה הכי טובה שלי, שבסוף נוכל להיות היא ואני, ולא נצטרך אף אחד חוץ מאיתנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו