"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
הפוביות המוזרות ביותר

"ריצ'רץ' גורם לי לבחילה": הפוביה המוזרה שהתחילה בגיל חמש

דפנה שאול חיה עם פוביה ייחודית: פחד מרוכסנים • היא לא נוגעת בהם, לא יכולה לראות אותם, והפחד הזה משפיע על חיי היומיום שלה, מהבגדים ועד לעבודה • צפו בסרטון שמתאר את החוויה המבהילה

,עודכן
0השמעה
בחילה מריצ'רצ'ים. צילום: עדי לוי

דפנה שאול, בת 50, עובדת בהייטק וגרהבבנימינה. כבר מגיל חמש היא סובלת מפוביה לא שגרתית: פחד מריצ'רצ'ים - או בעברית, רוכסנים. "ריצ'רצ'ים מפלסטיק זה בסדר", היא מבהירה, "אבל מכסף או מזהב, אני פשוט לא יכולה. זה מגעיל ומפחיד אותי באותה מידה".

דפנה מתארת את התחושה: "זה אי שקט, בחילה, צורך לברוח, הרעש מטריף אותי, זה כמו מלא ג'וקים שהולכים על הבן אדם שמולי".

הכול התחיל בילדות. "היה לי מעיל עם ריצ'רץ', ואני זוכרת את התחושה, לא הצלחתי ללבוש אותו, מאז זה רק הלך והתעצם".

רוכסן - הו, האימה,צילום: GettyImages

מאז הפוביה משפיעה עליה כמעט בכל תחום. "אין לי ג'ינסים עם ריצ'רץ' וגם לא לבעלי. אני שומרת מרחק באירועים או במקומות צפופים, שלא ייגעו בי בטעות. אפילו בשיעורי ספורט ביקשתי מבעלת הסטודיו שיאפשרו לי להשאיר את התיק בחוץ, כי בחדר הלבשה יש תיקים עם ריצ'רצ'ים".

האם ניסית לטפל בזה פעם?

"חשבתי על זה, אבל עצם המחשבה על טיפול וחשיפה לריצ'רצ'ים מפחידה אותי, עד שאני לא מסוגלת לדמיין את עצמי מתקרבת לזה".

"אנשים לא תמיד מבינים", דפנה מסכמת, "יש כאלה שצוחקים או מושכים בכוונה את הריצ'רץ' מולי, זה לא מצחיק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר