ויקטוריה בקהאם. צילום: AFP

"היו דמעות": ויקטוריה בקהאם חושפת בעיות דימוי גוף בסדרת דוקו

סדרת דוקו חדשה על מעצבת האופנה וחברת להקת ספייס גירלס לשעבר, מציגה כיצד הבחינה המקיפה שעברה במשך שנים השפיעה על דימוי הגוף השלילי שלה • "הקהל יקבל הבנה מסוימת של מה שהיא עברה"

סדרת דוקו חדשה של נטפליקס, שתעלה בספטמבר, חושפת כיצד שנים של תשומת לב שלילית הובילו לבעיות דימוי גוף ודיאטה מוגבלת אצל ויקטוריה בקהאם, כך אמרו מקורות ל-Page Six.

"כשאתה מסתכל אחורה בדיעבד על הסביבה התקשורתית של שנות ה-90, זה היה סופר קשה", אמר גורם בתעשיית הבידור שאישר שויקטוריה, דנה במאבקי דימוי הגוף שלה בסדרה חדשה בת שלושה חלקים הנושאת את שמה.

הסדרה החדשה על ויקטוריה בקהאם חושפת את ההתמודדות שלה, צילום: גטי אימג'ס

"הייתה בחינה עצומה של המראה של ויקטוריה ושל משקלה", הוסיף האיש. "אני חושב שהקהל יקבל הבנה מסוימת של מה שהיא עברה". ויקטוריה אפילו הודתה כי "היו דמעות" בחומר שצולם. "וזה אכן עלה בדעתי לאחרונה, מה אני אחשוב כשאראה את הדמעות האלה על מסך ענק? או על אייפון?", היא אמרה ל-Bloomberg במאי.

הסדרה עוקבת אחרי הספייס גירל לשעבר שהפכה למעצבת בעוד שהיא מתכוננת לערוך את תצוגת האופנה הגדולה ביותר בקריירה שלה, עבור בית האופנה הנושא את שמה במהלך שבוע האופנה של פריז בספטמבר 2024.

ניקולה פלץ וברוקלין בקהאם השתתפו בדוקו, צילום: AFP

לפי מקורות, גם הבן שלה ברוקלין ואשתו, ניקולה פלץ, נראים בקצרה בדוקו - שצולם לפני הסכסוך המשפחתי המתוקשר.

מקורות אמרו שבדוקו החדש, ויקטוריה מסתכלת אחורה על חומרי ארכיון שונים כולל כאשר המנחה כריס אוונס דחק בה להישקל בשידור חי ב-1999 - רק חודשיים אחרי שילדה את בנה ברוקלין.

בדיקה קפדנית שכזו על ידי התקשורת, כנראה דחפה אותה לשלוט בדימוי שלה, להתאמן כל יום ולקיים דיאטה מבוקרת מאוד.

ויקטוריה ודייוויד בקהאם, צילום: AP Photo/Vianney Le Caer, File

בראיון שקיים, אמר דיוויד: "לצערי אני נשוי למישהי שאוכלת את אותו הדבר ב-25 השנים האחרונות. מאז שפגשתי אותה היא אוכלת רק דג צלוי וירקות מאודים. היא לעיתים מאוד רחוקות תסטה מזה".

סדרת הדוקו מתמקדת באופן רחב יותר באופן שבו ויקטוריה עברה מלהיות חברה בלהקת "ספייס גירלס" להצלחה בינלאומית בתעשיית האופנה - שלא תמיד כיבדה אותה ואת ההתמודדות שלה עם אתגרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...