"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"יש לי צלולטיס, אם בא לי שווארמה, אני אוכל שווארמה": הדוגמנית המפורסמת פותחת הכל
טיילור מלכוב התיישבה ברכבה הפרטי ודיברה על מערכת היחסים הטובה והבריאה שהיא מנהלת עם מזון, עניין שלא פעם גורר תגובות מרושעות בנוגע למשקל גופה • "אני לומדת לאהוב כל חלק בגוף שלי, גם כשאשמין"
טיילור מלכוב. צילום: מתוך האינסטגרם

"יש לי צלולטיס, אם בא לי שווארמה, אני אוכל שווארמה": הדוגמנית המפורסמת פותחת הכל

טיילור מלכוב התיישבה ברכבה הפרטי ודיברה על מערכת היחסים הטובה והבריאה שהיא מנהלת עם מזון, עניין שלא פעם גורר תגובות מרושעות בנוגע למשקל גופה • "אני לומדת לאהוב כל חלק בגוף שלי, גם כשאשמין"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טיילור מלכוברוצה שתאהבו את עצמכם בכל מצב, לפחות כמו שהיא אוהבת את עצמה. אמש (רביעי) היא פרסמה סרטון בחשבונה הפופולרי באינסטגרם בעל מאות אלפי הגולשים שהוגש כשירות מטעמה לציבור. במהלך דבריה ביקשה מלכוב להכניס את הנחשפים לתכניה אל תוך נבכי נפשה, ולהתייחס להערות חסרות טקט שהיא מקבלת מצד גולשים בנוגע לגזרתה וליחסיה עם האוכל.

טיילור מלכוב%3A "יש לי צלוליטיס" %2F%2F אינסטגרם

"לפני יומיים, כשהעליתי פוסט עם אלבום שלם של אוכל, קיבלתי גל של הודעות מחממות לב על זה שאני מנרמלת יחסים עם אוכל, ושאני מראה שאפשר לאכול הכל ועדיין להיות בריא ובכושר. עם זאת, בפוסט היו גם מלא תגובות של 'תיזהרי על המשקל שלך', ו'מה את אוכלת?'. אני לא מתביישת להגיד שאני אוהבת אוכל. כשאני ארצה המבורגר, אני אוכל המבורגר. כשאני ארצה שווארמה ותהיה לי דודא לשווארמה, אני אוכל שווארמה. עם זאת, אני מראה שאני משתדלת לאזן את עצמי ולאכול בריא. חשוב לי להראות שעם כמה שאני אוכלת מה שאני רוצה, אני משתדלת להתאמן".

טיילור מלכוב // צילום: אור גפן

בהמשך דבריה פנתה למקניטים במסרים חשובים מבחינתה. "שורה תחתונה מה שרציתי להגיד הוא שאני אמשיך לאכול מה שאני רוצה, אני אמשיך להתאמן כמו חיה, כמו שהייתי, ובגלל זה אני אוכל להרשות לעצמי מה שאני רוצה. אין לי רגשות אשמה על אוכל, אני מקווה שגם לכם. זה הדבר הכי מדהים בחיים האלה, עולם האוכל. אני אוהבת אוכל. ועם זאת, אני אוהבת להתאמן. וזה מה שחשוב, ופשוט לדעת שאיזון זה הכל בחיים. לא לאכול רק ג'אנק פוד, ולא לא לאכול, כמובן. וזהו, אני מקווה שכולכם הולכים לדפוק שווארמה. ורק להגיד לכל הקסקסות שהיה להן אומץ לכתוב לי את הדברים האלה – אז שתדעו שגם היום יש לי צלוליטיס, ואני לומדת לאהוב כל חלק בגוף שלי גם כשאשמין וגם כשארזה וגם אתם – תאהבו את עצמכם כמו שאתם", הפצירה לקראת סיום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...