"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"לא חברות": רוסלנה חושפת את היחסים המורכבים עם אילנית לוי
אם בנו של הזמר איל גולן שיתפה את העוקבים בדינמיקה המורכבת עם אשתו הראשונה של האקס המפורסם • "יש לה מקום מכובד אצלי בלב"
כואב לה. רוסלנה רודינה| צילום: קוקו

"לא חברות": רוסלנה חושפת את היחסים המורכבים עם אילנית לוי

אם בנו של הזמר איל גולן שיתפה את העוקבים בדינמיקה המורכבת עם אשתו הראשונה של האקס המפורסם • "יש לה מקום מכובד אצלי בלב"

,עודכן
0השמעה

הדוגמנית ואם ילדו של איל גולן, רוסלנה רודינה, ניצלה את היום האחרון של השנה האזרחית כדי לשתף במערכת היחסים שלה עם אקסית אחרת של הזמר – אילנית לוי.

רוסלנה חושפת כמה עלתה במשקל: "אני עפה על עצמי"

טופ חשוף באמצע החורף? רוסלנה רודינה הצליחה לאכזב אותנו

"בואו נדבר קצת", הציעה אתמול (שבת) ל-821 אלף עוקביה ברשת החברתית אינסטגרם. בין שאלות שעסקו בביטחון עצמי, ובקשר של בעלה איתי פז עם יאן, ילדה המשותף של רודינה עם איל גולן, ביקשו הגולשים לדעת מה בדיוק טיב מערכת היחסים בינה לבין מלכת היופי במיל' ומגישת הטלוויזיה אילנית לוי, שכזכור הייתה אשתו הראשונה של גולן. רודינה השיבה על כך בהרחבה וסיפקה הצצה להתנהלות בין השתיים, כשסיפקה בסופה שורה תחתונה מעניינת במיוחד.

צילום: מתוך האינסטגרם

"כמה שנים את ובן הזוג שלך ביחד? האם הוא ויאן בקשר קרוב?", התעניינו הגולשים באווירה בביתה הפרטי. "בעלי!", תיקנה רודינה. "חמש שנים. והוא ויאן בקשר כזה מיוחד, שהוא כמו אב שני לו. אין חיבור כזה", הכריזה. "וכיף שיש ליאן דמות כזו חזקה, בנוסף לאבא שלו שהוא שרוף עליו", הוסיפה.

השאלה הבאה שנשאלה רודינה עסקה בביטחון העצמי שלה, כשהתבקשה להשיב כיצד צברה אותו במשך השנים. "נכוויתי המון בילדות, ובהמשך החיים, אבל תמיד האמנתי בעצמי וביכולות שלי. ברגע שמאמינים בזה באמת, ומתכוונים לזה, הביטחון עולה, וכך גם הסביבה מתייחסת אלייך, בכבוד והערכה", חלקה מניסיונה.

אילנית לוי,צילום: מאיר פרטוש

השאלה האחרונה שנביא כאן, שאליה נדרשה רודינה, הייתה המעניינת מכולן. "אילנית ואת חברות?", נשאלה בפשטות. "המשמעות של חברות זה להיות בכל האירועים, המפגשים ובקשר יום יומי", הסבירה רוסלנה תחילה. "אני ואילנית בקשר כבר יותר מעשור, ואני חולה עליה וכל כך מחזיקה ממנה, ומכבדת אותה", הוסיפה בפרגון. "היא אישיות מדהימה, ותמיד שם לתת עצה. אילנית קיבלה אותי בזרועות פתוחות לפני 11 שנים (כשהיא, אגב, לא הייתה חייבת)", ציינה. "מאז ועד היום, אנחנו שומרות על קשר מדהים והילדים שלנו גדלים יחד וזה כל כך מושלם בעיניי", התלהבה. "אז חברות אנחנו לא", הדגישה. "אבל נגיד שזה הכי קרוב לזה, כי אני יודעת שאם אני ארצה עצה, היא תמיד תהיה שם וכנ"ל לגביה. יש לה תמיד מקום מכובד אצלי בלב", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו