"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הארה בונה: השינוי המושלם לבית הוא גם הפשוט ביותר לביצוע
חג החנוכה הוא הזדמנות מצוינת להתחדש בתאורה ביתית, אבל איך מעצבים אור בחלל בצורה הנכונה? • קבלו את גופי התאורה שישדרגו לכם את הדירה

הארה בונה: השינוי המושלם לבית הוא גם הפשוט ביותר לביצוע

דובוני תאורה, גוף תאורה בעיצוב מוסקינו ו-Kartell במחווה לטדי בר האלמותי, 1,480 שקלים לדובון בודד (מחיר בהנחת סוף שנה), הביטאט | צילום: הביטאט

חג החנוכה הוא הזדמנות מצוינת להתחדש בתאורה ביתית, אבל איך מעצבים אור בחלל בצורה הנכונה? • קבלו את גופי התאורה שישדרגו לכם את הדירה

אורי סלע
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

גופי תאורהדקורטיביים הם סוג של אבן חן. אם לא מגזימים, ומשלבים אותם בהתאמה לסגנון ובמיקומים הנכונים, תקבלו בית שלא תרצו לצאת ממנו. עכשיו בחג האורות, רלוונטי מתמיד להאיר את הבית - כך עושים את זה נכון:

• לעוד מוצרי ריהוט וגן בהנחות לוהטות היכנסו לכאן

שילובים

שילוב בין סוגים ייצור עניין. גוף תאורה עומד יכול להיות תוספת משדרגת לסלון. כדי להשלים את האווירה כדאי לשלב גוף דקורטיבי נוסף, למשל מונח, על מדפי הספרייה או על שולחן הצד. אלומת האור העיקרית תבקע מהגוף העומד, בעוד הגוף המונח שיהיה לרוב קטן יותר, ויפיץ אור נקודתי. מומלץ למקם אותם במרחק מה אחד מהשני, כך מרכז העניין יעלה משני מקומות שונים ויעמיק את האווירה שתיווצר.

מראות שמאירות

אם יש לכם מראה בכניסה לבית (ואם לא, מהרו למקם אחת), מומלץ לתלות לצידה גוף צמוד קיר, שיאיר את המקום ומעבר למראה האסתטי המהודק, הוא יקל עליכם עם הטאץ' הסופי רגע לפני היציאה.

גולת כותרת

פינת האוכל היא סוג של גולת כותרת, וכדאי להשקיע בגוף תאורה שיהיה יפה בפני עצמו וישדרג את מראה פינת האוכל כולה. גוף שכזה יכול להיות מיוחד מבחינה צורנית או שאפשר לבחור במקבץ גופים בודדים שביחד יוצרים שלם מעוצב.

גוף אמורפי עשוי מתכת, 1,950 שקלים, סטודיו COZI, צילום אסף אמברם, צילום: אסף אמברם
גוף תאורה צמוד קיר, עשוי בסיס עץ ונורה עגולה בעלת גימור חלבי, 1750 שקלים, חן זלקינד, צילום: איה ווינד
מקבץ גופים תלויים, עשויים קרמיקה, 880-1880 שקלים, נעה ראזר, צילום: איה ווינד
מנורת לילה, 69.90 שקלים, FOX HOME, צילום: טל טרי
מנורת ינשוף מתוך האוסף החל מ-1,300 שקלים, MAGIS, טולמנ'ס דוט, צילום: יח"צ
אוסף של חמש מנורות מפוסלות שעשויות פלסטיק, נטענות, ללא כבלים, ניתנות לעמעום, החל מ-1,300 שקלים, MAGIS, טולמנ'ס דוט, צילום: יח"צ
שתי מנורות ווינג עשויות פורניר, 950-1400 שקלים, צילום: סטודיו ויהי
גוף אורכי עשוי עץ מכופף בכבישה קרה, 4200-5100 שקלים (תלוי באורך), סטודיו COZI, צילום: אסף אמברם
מנורת טיפאני עשויה ויטראז' צבעוני בעבודת יד, בהזמנה אישית, 3,500 שקלים, בקי רגב טיפאני ויטראז' פסיפס,
מנורת שולחן מטאלית, החל מ-3,500 שקלים, נטוצי איטליה, צילום: סטודיו נטוצי
דובוני תאורה, גוף תאורה בעיצוב מוסקינו ו-Kartell במחווה לטדי בר האלמותי, 1,480 שקלים לדובון בודד (מחיר בהנחת סוף שנה), הביטאט, צילום: יח"צ
ליקוי חמה, גוף תאורה עומד עם שני אלמנטים עגולים עשויים קרמיקה בעבודת יד, 4,400 שקלים, סטודיו מבוע, צילום: ערן תורג'מן

אורי סלע

כתבת ערוץ העיצוב באתר "ישראל היום" ובמדור העיצוב השבועי בעיתון. ב-2009 כתבה טור אופנה במוסף סוף השבוע של דה מרקר ובהמשך גם ב-NRG, וטור ביקורת חנויות אופנה ב-YNET. לפני כן שימשה כסמנכ"ל שיווק עבור חברות בתחום העיצוב. בעשור האחרון הובילה מספר מיזמי עיצוב שנוהלו מטעם סוכנות התוכן שלה. מתמחה בניתוח מגמות בתחומי הלייפסטייל, ובפרט בתחום עיצוב הבית. בעלת תואר הנדסאי בתעשייה וניהול של המוסד האקדמי רופין. מתגוררת בתל אביב.

Load more...