"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: קורין גדעון חושפת את הדירה החדשה
המנחה ואושיית הרשת עברה לגור בבית חדש - ושיתפה אותנו בסרטונים ובתמונות, שכוללים את הבעל והתינוקת החמודה • מה דעתכם על המקום?
קורין גדעון | צילום: גיא כושי ויריב פיין

צפו: קורין גדעון חושפת את הדירה החדשה

המנחה ואושיית הרשת עברה לגור בבית חדש - ושיתפה אותנו בסרטונים ובתמונות, שכוללים את הבעל והתינוקת החמודה • מה דעתכם על המקום?

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חלון של דירה:קורין גדעון
גדעון, יחד עם בעלה חילי ויורשת העצר המתוקה להפליא אלונה, נכנסו שלשום (שלישי) לדירה חדשה במרכז תל אביב.
קורין גדעון חושפת את הדירה החדשה %2F%2F צילום%3A אינסטגרם
הדירה נמצאת באותה השכונה שבה התגוררו השניים עד כה, אך עם התרחבות המשפחה והעובדה שהם גרו בקומה שנייה ללא מעלית ונאלצו לסחוב את העגלה של אלונה בידיים, הם הבינו שבשלה העת למעבר לדירה שתתאים קצת יותר לצרכים שלהם.
אלא שחוק מרפי הוא חוק מרפי (או כמו שגדעון מכנה אותו בהלצה "העין של דנית" - בדיחה על העקיצות ההדדיות שהיא מחליפה עם דנית גרינברג), ולמרות שבבניין החדש יש מעלית, דווקא ביום המעבר היא התקלקלה.
המטבח החדש - מה דעתכם?, צילום: האינסטגרם של קורין גדעון
אך כידוע, מה שלא הורג מחשל, וגדעון לא נתנה לבלת"ם להרוס את שמחת המעבר, כשהיא מגייסת את אמה ורדה - שהפכה כבר מזמן לאושיית אינסטגרם בפני עצמה - לסייע לה בפריקה ובסידור.
הסלון החדש - בקרוב יקבל צורה, צילום: האינסטגרם של קורין גדעון
על הדרך היא העלתה גם תמונות מהאמבטיה הראשונה של אלונה, מתנות שקיבלה מחברים וחברות לחנוכת הדירה הבלתי רשמית, ודברים אחרים שגרנו לה לאושר כמו מכונת כביסה והציפייה למתקן ייבוש שיגיע בקרוב.
לסקנדל החלון בבית החולים לאחר לידתה של אלונה.טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...