"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
42 מיליון דולר: הצצה לפנטהואז הכי יקר בעולם
604 מ"ר, נוף פתוח לסנטרל פארק ומעלית פרטית שמגיעה ישירות הביתה - הפנטהאוז היוקרתי באחד המגדלים המדוברים במנהטן עומד להימכר לאיל אירופי
הפנטהאוז הכי יקר בעולם. צילום: רשתות חברתיות

42 מיליון דולר: הצצה לפנטהואז הכי יקר בעולם

604 מ"ר, נוף פתוח לסנטרל פארק ומעלית פרטית שמגיעה ישירות הביתה - הפנטהאוז היוקרתי באחד המגדלים המדוברים במנהטן עומד להימכר לאיל אירופי

מערכת לייף סטייל היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אם תמיד תהיתם איך נראה בית שעולה כ-42 מיליון דולר, עכשיו יש לכם הזדמנות להציץ פנימה.פנטהאוזמפואר במגדל היוקרה 111 West 57th Street במנהטן נמכר ב-42 מיליון דולר - מה שהופך אותו לאחת מעסקאות המגורים היקרות ביותר שנחתמו בעיר השנה.

הדירה, שנמצאת בשדרת המיליארדרים המפורסמת של מנהטן, משתרעת על פני כ-604 מ"ר ומשתרעת על פני שתי קומות. היא כוללת ארבעה חדרי שינה, חלונות ענק מהרצפה ועד התקרה ונוף פתוח לסנטרל פארק.

להתעורר לנוף כזה, צילום: רשתות חברתיות

וזה עוד לפני שהגענו לפרטים הקטנים.

לדירה יש מעלית פרטית שמחברת בין שתי הקומות, לצד מרפסות וטרסות שמוסיפות כ-28 מ"ר של שטח פתוח מעל קו הרקיע של ניו יורק.

המחיר? פעם הוא היה גבוה אפילו יותר

הפנטהאוז הוצע לראשונה למכירה בשנת 2023, אז תג המחיר עמד על לא פחות מ-54.6 מיליון דולר. בהמשך ירד המחיר ל-45 מיליון דולר, וכעת הוא נמכר בכ-42 מיליון דולר.

שתי קומות, נוף אינסופי, צילום: רשתות חברתיות

הרוכש הוא מיליארדר אירופי, שזהותו לא נחשפה, שמתכנן להפוך את הנכס לבית הקבוע שלו ושל משפחתו. והוא לא מסתפק בדירה כפי שהיא: לפי הדיווחים, הוא מתכוון להביא צוות עיצוב משלו כדי להעניק לה מראה אישי.

במילים אחרות, גם אחרי שמשלמים 42 מיליון דולר - מסתבר שיש עוד קצת עבודה.

הדירה ממוקמת באחד המגדלים המרשימים בשדרת המיליארדרים, פרויקט שהושלם בשנת 2022 ונבנה סביב בניין Steinway Hall ההיסטורי, שנבנה עוד בשנת 1925. כיום כ-98% מהבניין כבר נמכרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...