הישראלים לא מוותרים על השקיות הוורודות. ימים ספורים אחרי שרשת JUMBO יוון פתחה את הסניף השביעי שלה בישראל, בראשון לציון, החנות החדשה כבר הפכה למוקד עלייה לרגל צרכני. תיעוד שפורסם ברשתות החברתיות מראה את התורים הארוכים בכניסה, ועל פי הרשת הגיעו לחנות יותר מ10,000 לקוחות.
הסניף, שנפתח ביום שני האחרון במתחם מבנה בר-און, משתרע על כ-7,000 מ"ר ונפתח בהשקעה המוערכת בכ-20 מיליון שקל. הרשת, המופעלת בישראל על ידי קבוצת פוקס, כבר עשתה את אותו הטריק באשדוד לפני כחצי שנה, עם סניף של 9,500 מ"ר שגם הוא הציף את המתחם.
@amirizik57
העיתוי - והמחירים
מה בעצם מושך את ההמונים? הנוסחה פשוטה: מעל מיליון פריטים במדפים, ולפי נתוני הרשת יותר מ-50% מהמוצרים מתומחרים בטווח של 0.90 עד 9.90 שקלים. הסניף מציע צעצועים, כלי כתיבה, כלי בית, מוצרי ניקיון, ציוד לתינוקות, מוצרי ספורט וביגוד, עם מותגים כמו ברבי, דיסני, פישר פרייס ומיי ליטל פוני. התזמון גם הוא לא מקרי: מדפי החזרה לבית הספר כבר עמוסים, ואוגוסט מעבר לפינה.
גורם נוסף שדוחף את התנועה הוא שעות הפעילות. הסניף פתוח גם בשבת, בין 10:00 ל-22:00, מה שהופך אותו לאחת מחנויות הענק הבודדות באזור שפועלות בסוף השבוע. בנתניה, כשהרשת פתחה סניף בשבת, הצעד גרר גם הפגנה קטנה מחוץ למתחם. הקונים, מצדם, לא נבהלו.
לא רק בראשון לציון
וזה עוד לא הסוף. דודי כהן, מנכ"ל JUMBO ישראל, הבהיר בטקס הפתיחה כי בעוד כשבועיים תיפתח החנות השנייה של הרשת בירושלים, בשכונת תלפיות, ובהמשך מתוכננים סניפים נוספים בכפר סבא, בנצרת ובכרמיאל.
