בזמן שהכותרות סביב חייו האישיים מסרבות להירגע, אושר כהן עושה צעד מפתיע. הזמר האהוב, מהקולות הבולטים של השנים האחרונות, היה הרוכש הראשון בפרויקט הנדל״ן החדש UPTOWN בקריית ביאליק, שהושק רק השבוע.
כהן לא רק הגיע לערב ההשקה, אלא גם עלה לבמה והופיע בפני כ־1,200 מוזמנים שנרשמו למכירה המוקדמת. שם גם בישר על רכישת הדירה - מהלך שהפך אותו רשמית לדייר הראשון בפרויקט המדובר, שכבר ביומיים הראשונים נמכרו בו כ־282 דירות בהיקף של יותר מ־500 מיליון שקל.
הפרויקט, יוזמה משותפת של סלע בינוי, קבוצת שובל וקבוצת בראל, מציג קונספט אורבני רחב־היקף שטרם נראה בצפון: שבעה מגדלים הכוללים מגורים, דיור מוגן, משרדים, מסחר, תרבות ופנאי - הכל על שטח של כ־30 דונם. השדרה העירונית, מתחמי ה־Wellness, חללי העבודה והדגש על אור טבעי ומרפסות גדולות - כל אלה ממקמים את UPTOWN כאחד הפרויקטים המסקרנים בקריות בשנים האחרונות.
כזכור רק לפני כמה חודשים הוא ועדן פינס עברו להתגורר יחד בקיסריה, לקראת החתונה המדוברת, שכבר סומנה ביומן למאי הקרוב. אלא שבימים האחרונים צצים דיווחים על משבר ביחסים - אך השניים שומרים בינתיים על שתיקה.
אז האם הדירה החדשה מיועדת לזוג הצעיר בדרך לחופה, או שמדובר בצעד עצמאי בחייו של הזמר? כולנו מחכים בסבלנות לעדכונים וחדשות טובות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)