בראד פיט רכש אחוזה בהוליווד הילס, בסך 12 מיליון דולר (כ-40 מיליון שקלים), עם מאפייני אבטחה משופרים ועבר זוהר, כפי שאישר הניו יורק פוסט.
הבית הקסום בסגנון ספרדי כולל שישה חדרי שינה, שמונה חדרי אמבטיה, בריכה, מקום למדורה, חדר קולנוע ביתי וגינת ירק.
פיט רכש את הנכס בשטח של 778 מטרים רבועים מהגיטריסט של להקת "הקילרס", דייב קונינג ואשתו אמילי, על פי הוול סטריט ג'ורנל.
המוזיקאי, קנה את הבית ב-2021 תמורת כמעט 9.6 מיליון דולר ממייסד גריינדר, איש העסקים הישראלי יואל שמחאי והציג בתחילה את האחוזה ביוני במחיר של קצת פחות מ-14 מיליון דולר.
עם נוף מדהים של מרכז לוס אנג'לס עד לאוקיינוס השקט, האחוזה המשופצת נבנתה במקור ב-1989 וממוקמת בשכונה יוקרתית, שבה מתגוררים תושבים מפורסמים ועשירים אחרים כמו אורלנדו בלום ובן אפלק.
בכניסה לבית החדש של פיט יש אולם כניסה יפה בגובה כפול עם תקרה מקורות עץ ודלתות בצורת קשתות שיוצרות תחושה ביתית ואלגנטית גם יחד. יש גם סלון עם דלתות צרפתיות מפלדה, מטבח בסגנון בית חווה, מספר חדרי ישיבה מאווררים ומשרד מינימליסטי.
חדר השינה הראשי כולל חלונות מהרצפה עד התקרה המשקיפים על הנוף מהעיר עד לאוקיינוס, בעוד שחדר האמבטיה הצמוד כולל אמבטיה משיש שחור-לבן ומקלחת מזכוכית אלגנטית תואמת.
אנשים המכירים את העסקה אמרו לניו יורק פוסט שפיט בחר ברכישה הספציפית הזו בגלל מאפייני האבטחה הנרחבים הקיימים בבית, לאחר שביתו הסמוך בשווי 5.5 מיליון דולר נפרץ ביוני האחרון.
"הוא רצה מקום שיכול לספק מערכת אבטחה אופטימלית ופרטיות והמקום הזה תפס את עינו", אמר מקור ל"פוסט". "הרבה לפני שהבית שלו נפרץ, אבטחה תמיד הייתה בעדיפות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
