"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצצה לווילת המיליונים של אדל בספלוב
ממש בקרוב יעברו משפיענית הרשת, בעלה ושני ילדיהם אל וילה חדשה עם בריכה שחייה • תמונות ראשונות חושפות את הנכס הפרטי בהרצליה
הווילה בהרצליה. צילום: אינסטגרם

הצצה לווילת המיליונים של אדל בספלוב

ממש בקרוב יעברו משפיענית הרשת, בעלה ושני ילדיהם אל וילה חדשה עם בריכה שחייה • תמונות ראשונות חושפות את הנכס הפרטי בהרצליה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אדל בספלוב, מהמשפיעניות המובילות בישראל וכוכבת הריאליטי האהובה, הסירה את מסך הסודיות מעל ביתה החדש והמפואר בהרצליה. המתחם היוקרתי, שבנתה יחד עם בעלה מאץ' עבד, מציב רף חדש לגמרי של פאר ויוקרה - ומאפיל בהרבה על דירתם הקודמת, שכבר נחשבת למרשימה.

"כמה אני מתרגשת, אין לכם מושג באמת מהלב! כמה זמן שומרת בלב. בעשר אצבעות הצלחנו! שלום לבית החדש שלנו. תודה להשם על הכל, אין עוד מלבדו!", כתבה בספלוב בהתרגשות גלויה באינסטגרם, תוך שהיא מתייגת את בעלה מאץ' בחיבה.

צילום מסך אינסטגרם

צילום מסך אינסטגרם

צילום מסך אינסטגרם

צילום מסך אינסטגרם

על פי הדיווחים, הווילה המרהיבה כוללת שתי קומות, תקרות גבוהות במיוחד ובריכה מפוארת, בעיצוב שמזכיר קטלוגים אירופיים יוקרתיים. לחלל הפנימי המרהיב אחראי מעצב הפנים המוערך רועי לוי, שכבר עבד עם בספלוב בעבר ועיצב את מסעדת ההמבורגרים הפופולרית של אדל, "אסתר המלכה".

צילום מסך אינסטגרם

הבית החדש מהווה מרחב חיים מרווח ומפנק עבור המשפחה הכוללת את ילדיהם שייה וליב.

החשיפה הגדולה הגיעה לאחר שבספלוב טפטפה רמזים לעוקביה במהלך היום. "תשמעו, יש לי יום מרגש לפני. אחרי שאנחת כמובן שאספר לכם. אבל ויש אבל גדול, אני גמורה. עמדנו על הרגליים אתמול בלי הפסקה 14 שעות, אני לא מתלוננת, אבל הגב שלי גמור", שיתפה בסטורי מוקדם יותר, כשהיא מרמזת על הפרויקט האינטנסיבי שעמד להיחשף.

בשעות הערב הגיעה הבשורה המלאה כשבספלוב פרסמה סדרת תמונות מרהיבות של הבית החדש בהרצליה, שגרפו עשרות אלפי לייקים ותגובות נלהבות מעוקביה הרבים. הווילה המפוארת מצטרפת לשורה ארוכה של הישגים עסקיים של הזוג המצליח, ביניהם רשת המסעדות המצליחה, קו האופנה ואפילו תוכנית הטלוויזיה שלה.

המעבר לבית החדש מסמל פרק חדש בחייה של בספלוב, שהפכה בשנים האחרונות מכוכבת ריאליטי למשפיענית ואשת עסקים מצליחה, עם מיליוני עוקבים ברשתות החברתיות ואימפריית מותגים משגשגת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...