"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מיזם החדש לפסח: שומרים צלחת לחטופים עד שכולם חוזרים

המותג נעמן חבר למשפחות החטופים ומוביל פעילות מיוחדת להעלאת המודעות להחזרתם • בכל סניפי הרשת ניתן יהיה למצוא צלחות ייעודיות עם מדבקה צהובה ומסר חשוב • התרומות יעברו לטובת המשך ההסברה בעולם

,עודכן
0השמעה
פעילות מיוחדת של נעמן ומשפחות החטופים. צילום: יח"צ

בחג הפסח השנה, 133 אחינו ואחיותינו לא בַּסֵּדֶר. הם עדיין מוחזקים בתנאים לא אנושיים בשבי חמאס והסדר שלנו לא יכול להתנהל כרגיל בלעדיהם.

לקראת חג החירות נעמן, מותג ההגשה והאירוח מבית אקסטרה ריטייל, חובר למשפחות החטופיםומוביל פעילות מיוחדת להעלאת המודעות להחזרתם. במסגרת המהלך, יציע המותג בכלל סניפיו צלחות ייעודיות עם מדבקה צהובה ומסר חשוב:"הפסח הזה #שומרים_צלחת לחטופים עד שכולם חוזרים".

נעמן מזמינה את קהל לקוחותיה לתרום ולקבל את הצלחות הייחודיות בכל סניפי הרשת בתשלום סמלי, להציבן בארוחות החג בביתם ולתעד את השולחן הערוך ברשתות החברתיות להעלאת המודעות לנושא הבוער. בנוסף ובמסגרת התמיכה של הרשת במשפחות החטופים, נעמן תתרום על כל רכישת צלחת להמשך פעילות ההסברה של משפחות החטופים למול מנהיגים בחו"ל.

בפסח הזה שומרים צלחת עד שכולם חוזרים / יח"צ

שלי שם טוב, אמו של עומר שם טוב שעדיין חטוף בעזה מסרה: "אלפי שנים אנחנו מזכירים את יציאתנו מעבדות לחירות, השנה חשוב יותר מכל שנזכור ולא נשכח. אני קוראת לכם, בשם כל משפחות החטופים לשמור צלחת ריקה בשולחן החג. השנה זאת לא רק הגדה, זאת המציאות שלנו."

הפעילות בשיתוף משפחות החטופים תיערך בכל סניפי נעמן לקראת ערב החג החל מה-16 באפריל ועד ה-22 באפריל ובמסגרה ייתרמו מבית הרשת כ-10,000 צלחות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר