"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סוף סוף: קים וקיילי משיקות בושם חדש
"חשבתם ששכחנו מכם? הבושם של KKW X KYLIE מגיע ב-23 באוגוסט", כתבה קים באינסטגרם • מדובר ב-3 בשמים בצבעים שונים

סוף סוף: קים וקיילי משיקות בושם חדש

"חשבתם ששכחנו מכם? הבושם של KKW X KYLIE מגיע ב-23 באוגוסט", כתבה קים באינסטגרם • מדובר ב-3 בשמים בצבעים שונים

דניאלה קפלוטו
, עודכן

האחיות המוצלחות ביותר בבית משפחת הקרדיג'נרס,קים קרדשיאןוקיילי ג'נר, מאחדות כוחות פעם נוספת, הפעם עם מארז בשמים בצורות שפתיים חושניות במיוחד, שיהיו זמינים למכירה החל מה-23 באוגוסט.

ביום שישיקיםפרסמה ברשתות החברתיות תמונת סלפי שלה ושל קיילי כשהן מחזיקות בבשמים החדשים בצורות שפתיים בצבעים שונים וכתבה: "חשבתם ששכחנו מכם? הבושם של KKW X KYLIE מגיע ב-23 באוגוסט". תמונה זו צולמה ביום הצילומים לקמפיין הבושם בחודש אפריל, ובו האחיות לבשו אוברולים צמודים וא-סימטריים כשהן מאופרות באיפור מטאלי וזוהר. צלם האופנה הנודע הייפ וויליאמס צילם את השתיים לקמפיין וניתן לראות אותן צמודות מתמיד, מדגמנות פוזות נועזות ונשיות כהרגלן, בעודן מחזיקות בבשמים החדשים.

הבושם היה צריך לצאת כבר ב-26 באפריל, אך לאחר שמצאו מספר בעיות באריזת הבקבוקים הייחודיים, ההשקה נדחתה. האחיות התנצלו על כך בפני המעריצים שלהן ברשתות החברתיות, שם הן כתבו שהן עובדות על זה כבר המון המון זמן ולצערן נאלצות לדחות את ההשקה של הבושם.

הבושם המשותף של האחיות הביליונריות הוא גם הבושם הראשון של כוהנת האיפור והאינסטגרם ג'נר הקטנה, האחות המצליחה ביותר מכל בנות המשפחה בזכות מותג האיפור שלה קיילי קומסטיקס ששוויו למעלה מ-800 מיליון דולר על פי מגזין פורבס.

מדובר בשלושה בשמים בצורות שפתיים גדולות וחושניות בצבעים שונים, שמגיע בצבע ורוד, אדום וניוד ולכל צבע זה ריח שונה.

חדשות הביוטי TRENDMOOD1 פרסמו באינסטגרם מבט מקרוב על שלושת הבשמים שם הם מפרטים גם על הריחות והמחירים. הבושם הוורוד בריח פרחוני וקוקוס עדין, הבושם האדום בריח של פרחים לבנים והניוד בריח אמבר וניל ומאסק. הבקבוקים יגיעו בגודל 30 מיליליטר וימכרו כיחידים במחיר 40 דולר או באריזה משותפת במחיר 120 דולר.

על הבושם החדש והמשותף שמענו לראשונה בעונה ה-16 בתוכנית הריאליטי של משפחת קרדשיאן. בפרק ששודר ניתן היה לראות את ג'נר וקרדשיאן יושבות בסלון ביתה של קרדשיאן, כשהן עוברות יחד על הריחות וצורות האריזה האפשריות של הבושם. בסצינה ג'נר אומרת שהיא אוהבת את הגודל הקטן בגודל 30 מ"ל בצורת שפתיים, כי זה חמוד שאנשים יוכלו להצטלם עם השפתיים על הפנים, בעודה מחזיקה את הבושם ומדגמנת את הסיטואציה.

ג'נר הצעירה מחוברת לדור האינסטגרם והרשתות החברתיות בכל רמח איבריה, ולפי כך היא מקפידה לעצב את כל המוצרים שלה שיתאימו לדור שמצלם ומתעד הכל ובכל רגע נתון. הסצנה המדוברת צולמה בספטמבר 2018, מה שאומר שהאחיות עובדות על המיזם המשותף כבר למעלה משנה.

זו הפעם השלישית שהשתיים משלבות כוחות בשיווק המותגים שלהן. בפעם הראשונה זה היה לפני שנתיים בדיוק והפעם השניה היתה בנובמבר 2018. שני המיזמים הקודמים היו קולקציות איפור משותפות. הפעם ג'נר נכנסת לתעשיית הבישום בעוד היא העידה לא פעם שהיא משתמשת רק בבשמים של קים KKW FRAGRANCE והיא ממש מכורה אליהם.

הבשמים יהיו זמינים באתר הבושם של קים קרדשיאן KKWFRAGRANCE.COM החל מה-23 באוגוסט ב-12 בצהריים לפי זמן מקומי בקליפורניה, ארצות הברית.

ההכרזה על השקת הבושם המשותף הגיעה יום אחרי שג'נר הכריזה באינסטגרם על השקת קולקציית האיפור החדשה MONEY COLLECTION, קולקצית האיפור הרביעית שג'נר משיקה לכבוד יום הולדת ב-10 באוגוסט. הפעם, לדברי גורו האיפור, כל ההכנסות של הקולקציה יתרמו לצדקה, מתנה יפה ומכובדת לתת ביום הולדתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...