"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחלקים מתנות למבקרים הראשונים: מותג האיפור פותח מתחמי פופ-אפ

מותג האיפור NYX משיק פופ-אפים חדשים במיקומים מרכזיים בארץ, ומציע התנסות במוצרים חדשים, נוכחות של מאפרת מקצועית ומפגש עם נבחרת המותג • 50 המבקרים הראשונים שיגיעו בכל יום יקבלו מתנה

,עודכן
0השמעה
נבחרת המשפיענים של המותג NYX יגיעו לבקר. צילום: אור דנון

מותג האיפורהמקצועי והאהוב NYX Professional Makeup פותח בישראל במהלך החודש הקרוב ארבעה מתחמי פופ-אפ חווייתיים, הזהים בקונספט ובנראות לפופ-אפים של המותג ברחבי העולם.

הפופ-אפים יוקמו במספר מיקומים מרכזיים בארץ ויציעו חוויית ביוטי ייחודית הכוללת התנסות בהשקות החדשות של המותג, אווירה מהנה עם דיג'יי לייב, נוכחות של מאפרת מקצועית במקום, ומפגש עם קהילת היוצרים והמשפיענים של ניקס פרופשיונל מייק אפ.

מאפרת מקצועית תגיע לפופ-אפ של המותג / יחצ

ביום הפעילות הראשון, לכל פופ אפ תגיע נבחרת המשפיענים הרשמית של המותג, ביניהם: שחר טבוך, בל אגם, נועה טקה, אסתר אווקה ושגיא לירן. כמו כן, במהלך ימי הפעילות יגיעו גם משפיעניות, מאפרות ויוצרי תוכן מובילים מעולמות הביוטי והלייף סטייל.

בנוסף, תתקיים פעילות מיוחדת: 50 המבקרים הראשונים בכל יום שיגיעו למתחם הפופ אפ - יקבלו מתנה מבית המותג. מתחמי הפופ-אפ יפעלו במרכזי קניות מובילים: קניון עזריאלי תל אביב, עופר הקיריון, ממילא ירושלים ועופר הקניון הגדול פתח תקווה.

מתחמי הפופ-אפ של NYX,צילום: יחצ

השקת הפופ-אפים של NYX Professional Makeup בישראל מביאה לראשונה את חוויית המותג הבינלאומית לקהל המקומי, ומזמינה את חובבות וחובבי האיפור להיכנס לעולם של צבע, יצירתיות וביטוי עצמי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר