"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הישראליות חיכו לו: מותג האיפור הנחשק מארה"ב נוחת לראשונה בארץ

אחרי שהיה ניתן לקנות אותו רק בחו"ל - עכשיו ניקס (NYX) מגיעים לארץ היישר מלוס אנג'לס • מוצרי החברה נחשבים לנגישים במחיר - כמה הם יעלו בארץ?

,עודכן
0השמעה
היישר מניו יורק - מותג האיפור שרבות חיכו לו הגיע. צילום: יח"צ

מותג האיפורהאמריקני הנחשק, NYX Professional Makeup, שנחשב לנגיש יחסית, ועד כה ניתן היה לקנות אותו רק בחו"ל, מגיע לישראל - עם 300 מוצרי איפור חדשים של החברה, ביניהם פריימרים, קונסילרים, מייקאפים, עפרונות עיניים ושפתיים, שפתונים, שמני שפתיים, ספריי מקבע, מוצרי גבות ועוד.

קונסילר סרום של ניקס,צילום: יח"צ

המותג הגלובלי מגיע לארץ על ידי קבוצת לוריאל ישראל, וצפוי לייצר עניין רב בקרב צרכני וצרכניות ביוטי, מאפרים מקצועיים, מובילי דעת קהל וכוכבי רשת בישראל. המוצרים ישווקו ברשתות הפארם, בחנויות ובפרפומריות ברחבי הארץ.

מוצרי איפור של ניקס,צילום: יח"צ

מותג האיפור נוסד בשנת 1999 בלוס אנג'לס, במטרה להנגיש איפור מקצועי לקהל הרחב. בשנת 2014 נרכש המותג על ידי קבוצת לוריאל ומאז התרחב לעשרות מדינות ברחבי העולם, עם נוכחות בולטת בארה"ב, אירופה ואסיה.

ארוניות ראשונות של המותג בארץ,צילום: יחצ

כמה יעלו המוצרים?הנה מחירים לדוגמה: שמני שפתיים/גלוסים - 35 שקלים, עפרונות שפתיים - 20 שקלים, סומק/ברונזר - 50 שקלים, מסקרה - 50 שקלים, מייקאפ טינט - 55 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר