"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קיילי ג'נר מסכנת את הבריאות - כדי לשחזר טרנד מהעבר
הדוגמנית וכוכבת הריאליטי העלתה סרטון ברשת, בו היא מנסה שפתונים כחולים וישנים מהארכיון של מותג הטיפוח שלה • קיילי הודתה: "הם בני עשר שנים, אז לא כדאי לשים אותם על השפתיים שלי"
קיילי ג'נר בטקס פרסי האוסקר, ב-2020. צילום: GettyImages

קיילי ג'נר מסכנת את הבריאות - כדי לשחזר טרנד מהעבר

הדוגמנית וכוכבת הריאליטי העלתה סרטון ברשת, בו היא מנסה שפתונים כחולים וישנים מהארכיון של מותג הטיפוח שלה • קיילי הודתה: "הם בני עשר שנים, אז לא כדאי לשים אותם על השפתיים שלי"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

קיילי ג'נרהעלתה סרטון לרשתות החברתיות וניסתה טרנד טיפוח בולט מהעבר שלה - שהיום פחות עובד טוב.

בסרטון ששיתפה בטיקטוק ובאינסטגרם, ג'נר ניסתה שפתונים ישנים מהארכיון של מותג הקוסמטיקה שבבעלותה, Kylie Cosmetics - בצבע כחול בוהק.

"הלכתי היום למשרד ולקחתי כמה ערכות שפתיים מקוריות מהארכיון ואני רוצה לנסות אותן יחד אתכם", אמרה קיילי בתחילת הסרטון.

"זו הפעם הראשונה שאני רואה את זה אחרי כל כך הרבה זמן. נראה אם זה עדיין בסדר", שיתפה. "כן, זה בסדר. הם עדיין מריחים טוב. זה כל כך מטורף. הם כנראה בני תשע שנים עכשיו. כנראה לא טוב לנסות את זה על השפתיים שלי, אבל אני הולכת לעשות את זה בכל מקרה".

קיילי ג'נר מנסה שפתונים כחולים מפעם // טיקטוק

קיילי מרחה את הליפסטיק על השפתיים שלה ואמרה: "אני נראית מטורפת עכשיו. רגע, אני די אובססיבית. זה מטורף".

לאחר מכן, פתחה ג'נר שפתון אחר בצבע כחול כהה וציינה כי הוא עדיין במצב טוב. "זה עדיין חי. זה מטורף. אוקיי, אתם מבינים את הנקודה. יש לי גם אחד בצבע ירקרק-כחלחל (teal), אבל נראה שזה נשאר פתוח וזה התייבש לגמרי", ציינה. "הם בני עשר שנים, אז כנראה בכלל לא כדאי לשים אותם על השפתיים שלי בכל מקרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...