"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השחקנית מודה: "יש לי פוני כי בוטוקס לא עובד עליי"
ג'ניפר גארנר חושפת למה בוטוקס לא עבד עליה, למה היא בוחרת בטבעי, ואיך המתבגרים שלה גורמים לה לצחוק כל יום
"חיה את השמחה שלי", ג'ניפר גארנר. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם

השחקנית מודה: "יש לי פוני כי בוטוקס לא עובד עליי"

ג'ניפר גארנר חושפת למה בוטוקס לא עבד עליה, למה היא בוחרת בטבעי, ואיך המתבגרים שלה גורמים לה לצחוק כל יום

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בריאיון כנה למגזין Harper’s Bazaar, ג'ניפר גארנר מדברת עלהזדקנות, דימוי גוף וטיפולים קוסמטיים - ומעדיפה גישה רגועה ואותנטית. "אני לא באמת בלחץ מהזדקנות או משינויים. אני רוצה להזדקן. אני רוצה להיות בת 100, ואני לא מצפה להיראות אז כמו שאני נראית היום", אמרה גארנר, בת 52, שזכורה מתפקידה בסדרה "זהות בדויה" וכפרזנטורית של ניוטרוג'ינה.

למרות הגישה הטבעית, גארנר הודתה שהתעניינה בעבר בבוטוקס ושאלה רופאים האם היא "צריכה לעשות את זה", אך לדבריה הרופאים ענו שלא. כשכן ניסתה טיפולים בהזרקות, התוצאה לא הרשימה: "בוטוקס לא עובד עליי טוב. בגלל זה אני מרבה להסתיר את המצח עם פוני", אמרה ל-Harper’s Bazaar.

מרבה להסתיר את המצח, ג'ניפר גארנר, צילום: מתוך עמוד האינסטגרם

את השלווה שלה מול נושא המראה החיצוני היא מייחסת לאמה: "העובדה שאני הבת של אמא שלי היא מתנה - מעולם לא ביליתי הרבה זמן מול המראה, או הייתי חרדה לגבי איך שאני נראית".

עם זאת, היא לא שופטת את מי שבוחרים אחרת: "כל אחד צריך לעשות את מה שגורם לו להרגיש טוב. רק תמצאו איש מקצוע מעולה – ותתקדמו בזהירות", היא מציעה.

כיום, גארנר מרגישה בטוחה ומלאת תודה על הגיל שבו היא נמצאת: "אני חיה את החוכמה שלי, את השמחה שלי, את היכולת שלי לבצע דברים".

אמא לשלושה ילדים מבעלה לשעבר בן אפלק, גארנר שיתפה: "לא ידעתי כמה אני אוהב את גיל ההתבגרות של הילדים שלי. הם חכמים, מצחיקים, והם פשוט מצחיקים אותי כל יום".

ולמרות שהיא שחקנית מוכרת, היא מודה שהמראה לפעמים מפתיע אותה: "אני מסתכלת על המוניטור על הסט וחושבת – מי זו? אה, זו אני!"

את האנרגיה שלה היא שואבת גם מאימונים עם אנשים צעירים ממנה, ש"נותנים לה קצב ומרימים אותה", לדבריה. אבל מעל הכול – היא ממשיכה לבחור בפשטות: "אני לא מבלה הרבה זמן מול המראה. פחות – זה יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...