שיער מסירים בבית: לינוי אשרם קוטפת קמפיין חדש

האלופה האולימפית נבחרה להוביל את מכשיר ה-IPL של סנסיקה • אשרם תככב בפרסומות למוצר הדגל של החברה שנועד לחסוך לנשים זמן וכסף

לינוי אשרם בקמפיין לסנסיקה. צילום: יח"צ

האלופה האולימפית לינוי אשרם ממשיכה לקצור הצלחות גם מחוץ למזרון ההתעמלות. הספורטאית המעוטרת, שכבשה את לב הקהל הישראלי עם מדליית הזהב באולימפיאדה ועם הופעתה המרשימה בעונה האחרונה של "רוקדים עם כוכבים", נבחרה להוביל את הקמפיין החדש של חברת הטכנולוגיה Sensica.

בהשקעה מרשימה של כשני מיליון שקלים, תככב אשרם בפרסומות למוצר הדגל של החברה להסרת שיער ביתית, ותוסיף בכך עוד חוזה נוצץ לקריירת הפרסום המתפתחת שלה.

לחסוך זמן וכסף. לינוי אשרם בקמפיין לסנסיקה,

מכשירי הסרת השיער הביתיים הפכו לטרנד בקרב הנשים הישראליות. המכשירים מציעים אלטרנטיבה נוחה וחסכונית לטיפולי הסרת שיער במכונים. הטכנולוגיה המתקדמת מבוססת על שיטת ה-IPL (Intense Pulsed Light), המשתמשת בפולסי אור עוצמתיים להסרת שיער לטווח ארוך.

בשונה מטיפולי לייזר יקרים, המכשירים הביתיים מאפשרים טיפול בנוחות הבית ובזמן הנוח למשתמשת, ללא צורך בקביעת תורים או הגעה למכון. לפי נתוני החברה, שימוש שבועי קבוע יכול להביא לתוצאות משמעותיות כבר אחרי 6-8 שבועות, עם הפחתה של עד 95% בצמיחת השיער באזורים המטופלים.

בזמן הצילומים על הסט, חשפה אשרם את דעתה על העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים". כשנשאלה על המתמודדים החדשים, נשארה נאמנה לעולם האולימפי והצביעה על הג'ודוקא שגיא מוקי והשחיין פיטר פלצ'יק כמועמדים המובילים בעיניה, אך הוסיפה בחיוך: "עד שלא אראה אותם רוקדים, אני באמת לא יודעת מי הפייבוריט שלי".

לסיום, אשרם חשפה חדשות מרגשות מחייה האישיים: הכוכבת עומדת לעבור לגור עם בן זוגה בקרוב, צעד משמעותי במערכת היחסים שלהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר