הדוגמניות והמשפיעניות שלומית מלכה, דר זוזובסקי, לירן כוהנר, שביט ויזל והמאמנת המצליחה ליקי רוזנברג, הידועות גם כחבורת "ליקיס", ארזו מזוודות בשבוע שעבר וטסו לחופשת חברות מעוררת קנאה באיים המלדיביים.
החופשה המדוברת היא חגיגה לעיניים, כשהבנות מעלות סטוריז ופוסטים לעמודי האינסטגרם שלהן בהם יש להן יחד במצטבר יותר ממיליון עוקבים. מה לא היה שם? שלל בגדי ים אופנתיים של מותגי אופנה מקומיים, את קולקציית בגדי הספורט החדשה והצבעונית של ליקי, שמלות חוף טרנדיות ונשיות ומרגריטות צוננות.
מטרת הנסיעה המשותפת היא חגיגת הריונה השני של מאמנת הכושר ליקי, ועל הדרך קידום מותג האופנה שלה בדרך הכי חכמה שיכולה להיות - החברות המפורסמות שלה על רקע עצי קוקוס, ים טורקיז וחול לבן.
בגדי הספורט מגיעים בשלל צבעים קיציים, בהם ירוק מנטה, כתום, ורוד, אדום, תכלת, סגול לילך ועוד, כשמחיר המכנסיים: 365 שקלים ומחיר טופ תואם: 355 שקלים.
בגזרת בגדי הים, הלוקים נראים ממש כמו קמפיין קידום למעצבים מקומיים ישראליים ייצור כחול לבן. בין בגדי הים הרבים אותן הציגו הבנות, אהבנו במיוחד את הביקיני האדום עם תחתונים בגזרה גבוהה של TRES וגם בגד ים שלם מנומר של מותג האופנה דה רוקוקו, אותם לבשה ויזל. אהבנו גם את הביקיני צהוב חרדל של בננהוט שלבשה דר זוזובסקי, ביקיני כתום בוהק של בננהוט שלבשה כוהנר בשילוב חולצה מכופתרת בצבע תואם של טופטסו, וביקיני מנומר של דה רוקוקו שלבשה מלכה.
את כל הלוקים המדוברים הדוגמניות שילבו עם כובעי קש, כובעי טמבל אוברסייז, חולצות מכופתרות מבד פשתן בגזרת מידי, שמלות חוף נשיות ומשקפיי שמש טרנדיים. אם אתם מתכננים חופשת קיץ העונה, יש לכם כאן רשימת ציוד מסודרת קומפלט.
