"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איקאה בריקול לכלים שנמצאים בבתים רבים בישראל
אם יש לכם בבית צלחות, קערות וספלים מסדרת HEROISK ו-TALRIKA, עליכם להחזיר אותם לחנות הקרובה לביתכם
איקאה | צילום: אורן בן חקון
שימו לב

איקאה בריקול לכלים שנמצאים בבתים רבים בישראל

אם יש לכם בבית צלחות, קערות וספלים מסדרת HEROISK ו-TALRIKA, עליכם להחזיר אותם לחנות הקרובה לביתכם

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

איקאה העולמיתהכריזה היום (שלישי) על ריקול עבור צלחות, קערות וספלים מסדרת HEROISK ו-TALRIKA, זאת בשל חשש לשבירת המוצר במקרה של תוכן חם הבא במגע עם הכלים.

בסדרת HEROISK מדובר במוצרים הבאים: שתי קערות מק"ט 40414140, שתי יחידות של ספלים מק"ט 30426860, שתי יחידות של צלחות קטנות מק"ט 00421411 או שתי יחידות של צלחות מק״ט 80414143.

בסדרת TALRIKA מדובר בארבע יחידות של צלחות קטנות מק"ט 90417481, ארבע יחידות של צלחות קטנות מק"ט 10417480 או ארבע יחידות של ספלים מק"ט 30417479.

מאיקאה נמסר כי "לקוחות שרכשו את המוצרים מתבקשים להפסיק את השימוש בהם ולהחזירם לאחת מחנויות איקאה בנתניה, ראשון לציון, קריית אתא, באר שבע ואשתאול. הלקוחות יוכלו להחליף במוצר דומה או לקבל החזר כספי מלא. לא נדרשת הוכחת קנייה, וההחזר מתבצע בדלפקי שירות הלקוחות בחנויות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...