"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפתעה בשבוע האופנה: דוגמן בהריון
מעצב האופנה הסיני זאנדר ג'ואו הציג קולקציה מהעתיד עם דוגמנים בעלי קולות וזרועות רובוטיים
עתיד מוזר // צילום: AFP // עתיד מוזר // צילום: AFP

הפתעה בשבוע האופנה: דוגמן בהריון

מעצב האופנה הסיני זאנדר ג'ואו הציג קולקציה מהעתיד עם דוגמנים בעלי קולות וזרועות רובוטיים

אסף גולן
, עודכן

שבוע האופנה שנערך בלונדון כעת, לא ריכז אליו עד אמש כותרות רבות ונחשב כשבוע אופנה סולדי יחסי, אלא שאז הגיעה תצוגת האופנה של המעצב הסיני זאנדר ג'ואו והראתה שתמיד ניתן להפתיע ולחדש וגם לרכז תשומת לב רבה סביב ביגוד קונספט שמטרתו בעיקר לעורר שיח ועניין ופחות להילבש בפועל.

אז איך ניראה עתידו של המין האנושי על פי מעצב בגדי הגברים הסיני זאנדר ג'ואו? בתצוגת אופנה שכללה דוגמנים ודוגמניות עם ידיים מרובות, קולות רובוטיים ועוד.

שיא התצוגה הייתה צעידה של דוגמן הריוני על המסלול. כן המעצב הסיני, שנעזר בפלאי הטכנולוגיה והאיפור המודרני, הצעיד על המסלול דוגמן לבוש בג'ינס וחולצה לבנה מגולגלת עם בטן הריוניות מתחת. בנוסף צעדו דוגמנים שנראו בשליש השני של ההיריון שלהם.

מה מסתתר שם בבטן // צילום: AFP

תצוגת האופנה של המעצב הסיני, שנערכה באולם קווין אליזבת החדש, ששופץ לאחרונה במרכז סאותבנק של לונדון, ושנקראה SS19, צעדו על המסלול דוגמנים עם ביגוד בעל מאפיינים שנלקחו מסרטי מד"ב, עם מאפיינים כמו חייזריים, שכללו אישונים יוצאי דופן, פרוטזות, לבוש עם קווים זוהרים ופריטים נוספים.

דוגמנים נוספים לבשו מכנסי ג'ינס עם ריפוד בברכיים ונעלי נייקי צבעוניות. כן היו דוגמניות שלבשו בגדים עם סיבים אופטיים משולבים בבגד וכן ביגוד עם צבעי כחול זרחני לא טבעיים כעל החלק החייזרי בתגובה הפקיד המעצב את המאפר שעיצב סרטי מדע בדיוני העוסקים בגניבת זרע אנושי על ידי חייזרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...