"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מצאנו פה חברותא": צבי סוכות והח"כ מהעבודה מתקרבים
במהלך נאום שנשא בכנסת לרגל "חג הגאולה" דיבר סוכות על מייסד חסידות חב"ד, הרב שניאור זלמן מלאדי, וניסה לשכנע את ח"כ גלעד קריב ללמוד איתו ביחד את התניא • סוכות: "אני בטוח שקראת את הספר, מחר קובעים חברותא"
רוצה חברותא. צבי סוכות. צילום: ערוץ הכנסת

"מצאנו פה חברותא": צבי סוכות והח"כ מהעבודה מתקרבים

במהלך נאום שנשא בכנסת לרגל "חג הגאולה" דיבר סוכות על מייסד חסידות חב"ד, הרב שניאור זלמן מלאדי, וניסה לשכנע את ח"כ גלעד קריב ללמוד איתו ביחד את התניא • סוכות: "אני בטוח שקראת את הספר, מחר קובעים חברותא"

מור שפייר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ח"כצבי סוכות(הציונות הדתית) נשא היום (שלישי) נאום במליאת הכנסת לרגל "חג הגאולה" בי"ט בכסלו, היום שבו מציינים בחסידות חב"ד את שחרורו של מייסד החסידות, רבי שניאור זלמן מלאדי, מהשבי הרוסי בשנת 1798.

ח"כ סוכות וח"כ גלעד קריב קבעו לימוד משותף בספר התניא \\ ערוץ הכנסת

ח"כ סוכות אמר בפתח נאומו: "לפני 227 שנה ישב יהודי לבד בכלא ברוסיה. יהודים בכל העולם התפללו ליציאתו, לא כי היה מפורסם, אלא כי הוא נגע להם בנשמה, שינה את חייהם. הוא כתב את הדרך הסדורה הראשונה להתקרב לקב"ה - ספר התניא".

בהמשך דבריו, פנה סוכות לח"כ גלעד קריב שישב באולם: "אני בטוח שקראת את ספר התניא, משוכנע. מצאנו פה חברותא. מחר קובעים חברותא בספר התניא".

על כך קריב השיב בחיוב - ואנחנו נעקוב כדי לוודא שזה אכן קורה...

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...