"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כמה הסכום? נועה קירל ודניאל פרץ חותמים על שטר כתובה
הפאוור קאפל המפורסם במדינה הגיעו להדרכה ופתיחת תיק נישואים במועצה הדתית בסביון, חודשים ספורים לפני החתונה • השניים נפגשו עם הרב שמואל ביסטריצקי ורעייתו הרבנית רבקה ביסטריצקי ברבנות המקומית
שטר הכתובה ביד. דניאל פרץ ונועה קירל. צילום: באדיבות איציק אוחנה ו"הרבנית של האינסטגרם"

כמה הסכום? נועה קירל ודניאל פרץ חותמים על שטר כתובה

הפאוור קאפל המפורסם במדינה הגיעו להדרכה ופתיחת תיק נישואים במועצה הדתית בסביון, חודשים ספורים לפני החתונה • השניים נפגשו עם הרב שמואל ביסטריצקי ורעייתו הרבנית רבקה ביסטריצקי ברבנות המקומית

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חודשים ספורים לפני החתונה הצפויה שלנועה קירלוהארוס שלה, הכדורגלן דניאל פרץ, השניים הגיעו להדרכה ופתיחת תיק נישואים במועצה הדתית בסביון.

בתמונות שצולמו היום (חמישי), נראים קירל ופרץ יחד עם הרב שמואל ביסטריצקי ורעייתו הרבנית רבקה ביסטריצקי, כשהם ברבנות המקומית ומחזיקים את שטר הכתובה.

נועה קירל ודניאל פרץ לצד הרב שמואל ביסטריצקי ורעייתו הרבנית רבקה ביסטריצקי, צילום: באדיבות איציק אוחנה ו"הרבנית של האינסטגרם"

כזכור, לפני כשבועיים חשפו השניים את תאריך החתונה המיוחל, 13 בנובמבר 2025, בפוסט "Save the date" שעלה לרשתות החברתיות של שניהם ובו ניתן לראות תמונה מתוקה של השניים בשחור-לבן.

כפי שפורסם בספטמבר האחרון, קירל ופרץ התארסו בהצעה אינטימית עם חברים קרובים ומשפחה, אחרי קשר מתוקשר שנמשך כשנתיים.

נועה קירל והרבנית רבקה ביסטריצקי // באדיבות איציק אוחנה ו"הרבנית של האינסטגרם"

לפי דיווחים קודמים, מתוכננים שני אירועים - אחד גדול לציבור המורחב ואחד קטן למעגל הקרוב. עם לוח הזמנים שנחשף כעת, ההפקה בטח כבר יצאה לדרך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...