"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ריקי רוטר על פרשת בן דודה חיים: "הבנתם על מה באמת צריך להתבייש?"
המשפיענית ומשתתפת "האח הגדול" לשעבר שיתפה כי בעבר אביה ביקש ממנה לשנות את שם משפחתה, וכעת הוא זה ש"חייב" להחליף אותו • "השם הכי מפורסם במדינה בימים האחרונים"
ריקי רוטר. צילום: רן יחזקאל

ריקי רוטר על פרשת בן דודה חיים: "הבנתם על מה באמת צריך להתבייש?"

המשפיענית ומשתתפת "האח הגדול" לשעבר שיתפה כי בעבר אביה ביקש ממנה לשנות את שם משפחתה, וכעת הוא זה ש"חייב" להחליף אותו • "השם הכי מפורסם במדינה בימים האחרונים"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המשפיענית ומשתתפת "האח הגדול" לשעבר,ריקי רוטר, שיתפה בסרטון טיקטוק שהעלתה ביחסים המורכבים שלה עם אביה, שבעבר ביקש ממנה לשנות את שם משפחתה לאחר שחזרה בשאלה.

"מהרגע שיצאתי מהעולם החרדי, אבא שלי ביקש שאני אחליף את שם המשפחה שלי מרוטר למשהו אחר, כי אני מבזה את השם של המשפחה כי אני חילונית היום", פתחה רוטר את דבריה.

"מפה לשם, לאבא שלי כרגע יש את השם הכי מפורסם במדינה בימים האחרונים ולא לטובה. מה זה להתבייש? השם ישמור. לאבא שלי קוראים חיים רוטר. בן דוד שני שלי, בן אדם נורא ומזעזע, נעצר על חשדות חמורים מאוד", הוסיפה והדגישה כי לבן דודה מדרגה שנייה, החשוד בעבירות מין חמורות, יש את אותו השם של אביה.

"אבא שלי היקר, חיים רוטר האהוב, האדם שאני אוהבת אותו כל כך, אבא שלי, אתה חייב להחליף את השם משפחה שלך, זה שם לא טוב כרגע, לא טוב, לא רוטר - משהו אחר. זה באמת יש על מה להתבייש", אמרה תוך כדי שהיא מציינת בקולה את האירוניה.

"אני מקווה שהצדק יעשה והוא ישלם את מה שמגיע לו, אותו חיים רוטר", אמרה והוסיפה: "אין לי פאנץ'. אני חושבת שכל הסרטון הוא פאנץ'. זה לא מצחיק, זה עצוב, אבל ברמה האישית שלי זה כזה... הבנתם על מה באמת צריך להתבייש? לא עליי", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...