"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מול כנס העלייה בניו ג'רזי: פרו פלשתינים עם שלטי נאצה

כאלף משתתפים הגיעו לכנס השנתי של "נפש בנפש'"• המשטרה הרחיקה מפגינים שקראו "מהנהר עד הים פלשתין תשוחרר'"

,עודכן
0השמעה
פרו פלשתינים בהפגנה מול כנס העלייה בניו ג'רזי. צילום: שירית אביטן-כהן

עשרות מפגינים פרו פלשתינים הגיעו בצהריים (שני) לכנס עלייה שארגן ארגון "נפש בנפש" יחד עם משרד העלייה והקליטה בניו ג'רזי. למקום הגיעו מאות יהודים שביקשו לבדוק את האפשרות לעלות לארץ וגם לעשות חלק מההליכים הביורוקרטיים הכרוכים בכך.

שירית אביטן-כהן

בשל פרסום הכנס, הגיעו למקום מפגינים שקראו "מהנהר עד הים פלשתין תשוחרר" ו"מתיישבים לכו מכאן" וכן קריאות תמיכה נוספות בעזה ושלטים נגד מדינת ישראל. המשטרה המקומית הרחיקה את המפגינים כמה עשרות מטרים מהמלון בו מתקיים יריד העלייה ומולם התמקמו גם מפגינים פרו ישראלים שנשאו דגלי ישראל.

מדובר ביריד עלייה שנתי שמתקיים במקום כאשר השנה נרשמו כמעט אלף משתתפים שמגיעים יחד עם בני המשפחות שלהם כדי למצות את כל הליכי העלייה תחת קורת גג אחת. בזמן שבחוץ צרחות הפגינים מתוגברות בזמבורות, בפנים עוברים העולים הפוטנציאלים בין דוכנים שמציעים שירותים כמו טיפול במשכנתא, מציאת בתים בארץ, בתי ספר ואולפני עברית.

בחדר אחר ישבו גם אנשי הסוכנות היהודית שכבר מציעים ראיונות לעולים ובכך לקצר עוד שלב בדרך. מי שעמדו מאחורי האירוע הם כאמור נפש בנפש, משרד העלייה והקליטה, הסוכנות היהודית, קק"ל ו-jnf ארה"ב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר