"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בזמן שקניה מתנצל על התבטאויותיו האנטישמיות: קים קרדשיאן מככבת בבת מצווה
חגיגות בת מצווה כבר מזמן הפכו להפקות מטורפות שלא היו מביישות טור של ביונסה או טיילור סוויפט • אבל להביא את קים קרדשיאן להניף אותך באוויר ולקפץ איתך בהורה סוערת? זה כבר הישג ששמור רק למיוחסים שבמיוחסים

Loading...

"אובססיבית להורה": קים קרדשיאן מככבת בבת מצווה || אינסטגרם

בזמן שקניה מתנצל על התבטאויותיו האנטישמיות: קים קרדשיאן מככבת בבת מצווה

חגיגות בת מצווה כבר מזמן הפכו להפקות מטורפות שלא היו מביישות טור של ביונסה או טיילור סוויפט • אבל להביא את קים קרדשיאן להניף אותך באוויר ולקפץ איתך בהורה סוערת? זה כבר הישג ששמור רק למיוחסים שבמיוחסים

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

החגיגה הכשרה של קים:אמש (ראשון) בין גידול ארבעת ילדיה הפרטיים, הגדלת האימפריה העסקית שלה והתמודדות עם הבושות שהגרוש קניה ווסט ממשיך לעשות, קים קרדשיאן הגיעה לעשות שמח בבת מצווה של ויולט, בתה של אחת מחברות הילדות הקרובות שלה.

קים מככבת בבת מצווה, צילום: אינסטגרם

קרדשיאן (42) שיתפה את 364 מיליון עוקביה באינסטגרם בסדרת סטוריז שתיעדה את החגיגה המוגזמת, שכללה בין שאר הפינוקים עמדת VIP של מותג ההלבשה התחתונה והמחטבים שלה Skims, לצד עמדת סטארבקס שהפכה לערב אחד שינוי במיתוג והותאמה לכלת בת המצווה.

החגיגה הכשרה של קים, צילום: אינסטגרם

בין תמונה לסטורי, קים הצהירה על אהבתה לכלת בת המצווה וחתמה בהצרה: "אובססיבית להורה". החגיגה היהודית הכשרה של קים, מגיעה במקביל לשיגעון המתמשך של הגרוש קניה, שכזכור התבטאויות אנטישמיות מצידו אינן דבר חדש. רק בשבוע שעבר ולאחרהתנצלות עקומה בעברית על דבריו האנטישמיים בעבר, קניה צולם עם חולצה עליה התנוססה תמונתו של כריסטיאן ויקרנס סולן להקת הבלאק מטאל הנורווגית "בורזום" ניאו נאצי מוצהר ורוצח מורשע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...