"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסיבת אייטיז: בוי ג'ורג' מופיע בישראל
אילנית אייל יצאה להופעה של עליל נעוריה וסבורה שהגרוב השחור של הלהקה שרד היטב את מהמורות הזמן
בוי ג'ורג' בהופעה בישראל // צילום: קוקו // בוי ג'ורג' בהופעה בישראל // צילום: קוקו | צילום: קוקו

מסיבת אייטיז: בוי ג'ורג' מופיע בישראל

אילנית אייל יצאה להופעה של עליל נעוריה וסבורה שהגרוב השחור של הלהקה שרד היטב את מהמורות הזמן

אילנית איל
, עודכן

1985. אני בת 14. הולכת עם חברים מהכיתה להופעה של מועדון תרבות בפארק הירקון. ההתרגשות בעיצומה. התמונות של סולנה בוי ג'ורג' פיארו את קירות חדרי, אבל מושא אהבתי האמיתי היה המתופף החתיך ג'ון מוס. מי ידע אז שהוא מנהל מערכת יחסים עם בוי ג'ורג'? מבחינתי הוא היה בעלי לעתיד.

יותר מ־30 שנה חלפו מאז, ושוב אני הולכת להופעה של מועדון תרבות. כבר לא פארק הירקון, ג׳ון מוס כבר לא מושא אהבתי (ועדיין חתיך!) ובוי ג׳ורג׳ נראה אחרת לחלוטין, אבל "Do You Really Want to Hurt "Me הוא עדיין אחד השירים האהובים עלי ביקום.

השיר הזה יגיע רק לקראת סוף המופע, אבל כבר בפתיחה עם "The Church of the Poisoned "Mind נראה שהגרוב השחור של הלהקה שרד היטב את מהמורות הזמן. מלווה בחברי הלהקה, בשלוש זמרות ליווי, בסקסופוניסט ובחצוצרן, בוי ג׳ורג׳ נכנס לבמה בבגד שחור מלא במגיני דוד בצבעי צהוב ואדום ובכובע בוקרים צהוב, מוכן לתת את השואו המצופה ממנו.

כשהוא פותח את הגרון, ניכר שהיכולות הווקאליות המופלאות שלו נפגעו קצת במהלך השנים, אבל זמרות הליווי מאזנות אותו כשצריך ומוסיפות עומק.

ג׳ורג׳ גם מתייחס לזה ואומר: ״אומרים לי שאני לא נראה ולא נשמע אותו דבר. אתם לא חושבים שזה היה קריפי אם הייתי נשמע ונראה אותו דבר? אני בן 56!״ ונענה במחיאות כפיים.

לאורך כל המופע הוא מתקשר עם הקהל, מספר סיפורים וניכר שהוא נהנה מכל רגע על הבמה. הקהל משיב לו חום ואהבה.

הלהקה מבצעת את כל להיטיה מהאייטיז, עושה קאבר לרולינג סטונס ומשמחת את הקהל שהגיע מוכן לערב נוסטלגי.

בסיכומו של דבר: אחלה מסיבת אייטיז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...