"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צעירים חסרי מנוח: 145 שינשינים ייצאו לשנת שירות ברחבי העולם

המתנדבים של הסוכנות היהודית ייצאו לשנה בקהילות יהודיות בכל בעולם • מנכ"לית הסוכנות: "מכניסים רוח צעירה לתפוצות"

,עודכן
0השמעה
השינישינים של הסוכנות היהודית בהכשרה לקראת השליחות, צילום: עמית עמר

145 שינשינים ייצאו החודש, מטעם הסוכנות היהודית, לשנת שירות בעשרות יעדים ברחבי העולם, כדי להתנדב בקהילות היהודיות לפני הגיוס לצה"ל, ולחזק אותן על רקע ההשלכות הקשות של משבר הקורונה, ההתגברות של תופעות האנטישמיות בעולם וההתרחקות של הדור הצעיר בתפוצות מישראל.

השינשינים ישרתו ברחבי ארה"ב, קנדה, פרגוואי, מקסיקו, דרום אפריקה, אנגליה, צרפת, הונגריה, איטליה ולראשונה גם בספרד, שוויץ, בלגיה ואפילו במונקו. הם יעסקו בפעילות חינוכית והתנדבותית בתנועות הנוער, בבתי הספר ובמרכזים הקהילתיים. במהלך שנת השירות הם יגורו בבתים של משפחות מארחות, או בדירות משותפות בחיי קומונה, ויפעלו בשיתוף עם הפדרציות היהודיות וארגונים נוספים בקהילה.

תוכנית שנת שירות בתפוצות מאפשרת לבוגרות ולבוגרי תיכון לצאת לשנת התנדבות בקהילות היהודיות לפני גיוסם לצה"ל.

מנכ"לית הסוכנות היהודית, אמירה אהרונוביץ אמרה: "השינשינים מביאים את ישראל באופן ישיר למאות אלפי ילדים ובני נוער בעולם היהודי, ומכניסים רוח צעירה ודינמית לקשר שבין ישראל לבין יהודי התפוצות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר