"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אמיר דדון וחיילי מילואים שרים יחד: "ואפילו בהסתרה"

עמותת דרך עמ"י חיברה את הזמר לכ-200 לוחמים ששבו מהחזית בעזה ובלבנון למפגש מוזיקלי מרגש • השיר משלב לחן מינורי של דניאל זמיר עם טקסט עוצמתי של רבי נחמן מברסלב • צפו

,עודכן
0השמעה
אמיר דדון. צילום: אורן בן חקון

בימים שבהם עם ישראל מתמודד עם אתגרים חסרי תקדים, המוזיקה והאמונה הופכים למקור כוח ועידוד. עמותת "דרך עמ"י", הנושאת את שמו ומורשתו של סא"ל עמנואל מורנו ז״ל, הפיקה קליפ חדש לשיר "ואפילו בהסתרה" בביצוע הזמר והיוצראמיר דדון.

השיר, המשלב לחן מינורי של דניאל זמיר עם טקסט עוצמתי של רבי נחמן מברסלב, זוכה לפרשנות מרגשת בביצועם המשותף של דדון וכ-200 חיילי מילואים שזה עתה שבו מהלחימה בעזה ובלבנון. התוצאה היא חוויה אותנטית ומרגשת, המשקפת את רוח התקופה.

"המילים נגעו בנו עמוק והצליחו לתת מקום לרגשות ולתחושות שעולות מתוך החוויות שעברנו," סיפרו חיילים שהשתתפו בצילומים, רבים מהם עדיין נושאים עמם את חוויות הלחימה הקשות. אמיר דדון מצדו שיתף: "עבורי זו הייתה זכות גדולה לשיר לצד הגיבורים האמיתיים של התקופה".

את העיבוד וההפקה המוזיקלית המוקפדת חתם נאור כרמי, בעוד שהקליפ בוים בכישרון רב על ידי עודד הרוש ויענקי אלהרר.

עמותת דרך עמ"י פועלת במגוון דרכים להנצחת מורשתו של סא"ל עמנואל מורנו ז״ל תוך הפעלת תכניות ארציות לסטודנטים ולצעירים במטרה לחבר לזהות, למורשת ולשורשים. העמותה פועלת לחיזוק רוח העם והלוחמים, ושואפת להמשיך ולהפיץ מסרים של אחדות, חוסן ותקווה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר