"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הבורא החליט שהעולם לא יכול בלעדיי": נטלי דדון חוגגת 40 ברוח חב"ד
המשפיענית המתחזקת חגגה את המאורע בתאריך העברי, י"ג בתמוז • בין האורחות נסרין קדרי, אילנה ראדה, דנה ורון ועוד • דדון הודיעה שתתרום את הכנסות האירוע לניצולי שואה מעמותת "יד עזר לחבר"
נטלי דדון. חוגגת 40 בתאריך העברי. צילום: קוקו

"הבורא החליט שהעולם לא יכול בלעדיי": נטלי דדון חוגגת 40 ברוח חב"ד

המשפיענית המתחזקת חגגה את המאורע בתאריך העברי, י"ג בתמוז • בין האורחות נסרין קדרי, אילנה ראדה, דנה ורון ועוד • דדון הודיעה שתתרום את הכנסות האירוע לניצולי שואה מעמותת "יד עזר לחבר"

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אמש, י"ג בתמוז, ציינה נטלי דדון את יום הולדתה העברי בהפקת ענק מרגשת ועוצמתית בקונספט ציונות ואהבת המדינה, כשלצידה מאות מחברותיה ובני משפחתה, שקיבלו הוראה מפורשת להקפיד על קוד הלבוש - לבן.

טרם האירוע דאגה דדון (40), ליידע את אורחיה כי היא הולכת בדרכו של הרבי יוסף יצחק שניאורסון (האדמו"ר השישי מליובאוויטש - הרבי הריי"צ) זצ"ל, ומכיוון שביום זה נהוג לתת, היא תורמת את הכנסות האירוע לניצולי שואה מעמותת "יד עזר לחבר".

דדון מפרישה חלה. מחוברת לרב הרי"צ מבית חב"ד, צילום: בר בינו
דדון. חוגגת 40 בתאריך העברי, צילום: בר בינו
דדון ואילנה ראדה, אמה של תאיר ז"ל, צילום: בר בינו

התוכנית האמנותית של הערב כללה בין היתר מופע סטאנד-אפ שנכתב על דדון, וכן טקס הפרשת חלה בו לקחו חלק יותר מ-150 נשים, כשבשיאו ביקשה לקבל צדק עבור תאיר ראדה ז"ל וכן את החזרת גופת החייל הנעדר הדר גולדין ז"ל.

"לא סתם אני מחוברת עד עמקי נשמתי לחב"ד ונמשכת כל העת לחקור וללמוד ולהעמיק", שיתפה דדון את 815 אלף עוקביה באינסטגרםבפוסט שקדם לחגיגות שתועדו כמובן גם בסטורי שלה.

"לא סתם זכיתי להיות כתובה בספר הצאצאים של האדמו"ר הזקן ולא סתם מתחבר לי בצורה כל כך מדויקת ואפילו שמיימית היום בו נולדתי", המשיכה וחלקה דדון את החיבור הרוחני המיוחד שהיא חשה ליום הזה שמבחינתה הוא הרבה יותר מרק יום הולדת. "י״ג בתמוז הוא יום הולדתי העברי. "מעולם לא חגגתי בעברי אני מודה", שיתפה, "אך היום בערב חגיגה בע"ה".

"המסע של השנה האחרונה, הדרך בה אני פוסעת, מובילה תמיד לניצוץ אשר זכיתי לו מעצם היותי יהודייה. אין מתנה מרגשת מהגילוי, להיות מחוברת ליום כזה חשוב י"ג בתמוז חג הגאולה היום בו רבי יוסף יצחק שניאורסון השתחרר מהכלא הרוסי לאחר שכבר נגזר עליו גזר דין מוות, והנה הוא ניצל בנס מעל הטבע", המשיכה וסיפרה דדון למאות אלפי עוקביה על היום שהפך את חייה וחיזק את אמונתה.

עם נסרין קדרי, צילום: בר בינו

"גם כאשר סכנה ריחפה מעליו, גם כשעמד לבדו אל מול מעצמה, גם כשביקשו ממנו להרפות, נאחז הוא במשמעות השליחות שבשימור היהדות והתורה", חלקה דדון בסיפור על גבורתו. "הניצוץ היהודי ששמר עליו שומר עלינו עד היום, הגחלת היהודית אשר מפיצה יהדות ותורה בכל מקום בעולם. מזל טוב לי. היום לפני 40 שנה בורא עולם החליט שהעולם לא יכול בלעדיי", חתמה דדון את פוסט ההודיה והחגיגות.

בין האורחות והחברות שהגיעו לחגוג עם דדון נצפו נשים רבות מהתעשייה, ביניהן: נסרין, שר פיטנס, רומי גיאור, דניאל גרינברג, קארין גרינברג, אוריה עזרן, שרין אברהם, אורין ג׳ולי, רותם חג׳ג, אילנה ראדה , אודליה סוויסה, שחר חיון , הלן הוד, דנה לפידות , דורין דותן, ימית אברמוב, ג’וליה שחר, טניה לורן, נשות התקשורת החרדיות יעל צין ודנה ורון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...