"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיפה: בת 40 ללא מחלות רקע מתה משפעת

האישה לא התחסנה • תשעה אנשים סך הכל נפטרו מסיבוכי השפעת בשבוע החולף בלבד • מתחילת העונה 40 בני אדם מתו כתוצאה מסיבוכי המחלה

,עודכן
צילום: הרצי שפירא

אישה בת 40, תושבת הצפון, נפטרה אתמול בערב בבית החולים רמב״ם, כתוצאה מסיבוכים של מחלת השפעת. המוות מדאיג במיוחד כיוון שהאישה הייתה ללא כל מחלות רקע ידועות. ככל הידוע, האישה לא התחסנה השנה כנגד המחלה.

מנתונים עדכניים של משרד הבריאות עולה כי בשבוע החולף בלבד נפטרו 9 אנשים סך הכל מסיבוכי מחלת השפעת. בסך הכל אובחנו מתחילת החורף 334 חולים קשים עם סיבוכי שפעת, ומהם 40 הלכו לעולמם (בהם 5 ילדים).

מתוך החולים שמצב החיסון שלהם ידוע, 16% בלבד חוסנו נגד שפעת ו-21% מהנפטרים חוסנו (כולם היו גם עם מחלות רקע קשות). 87 מהחולים כרגע הם ילדים מתחת לגיל 18, ומקרב החולים הקשים - 18 הן נשים הרות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר