"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רחובות: מורה נדבקה בנגיף הקורונה - בית הספר ייסגר
אשת הצוות החינוכי בבית הספר היסודי "נבון" באה במגע עם 52 תלמידים בשתי כיתות שונות • חברי צוות המוסד יכנסו לבידוד ובית הספר לא ישוב לפעילות עד סוף מאי • הודעה נמסרה להורי התלמידים
בית ספר סגור בדרום הארץ | צילום: .

רחובות: מורה נדבקה בנגיף הקורונה - בית הספר ייסגר

אשת הצוות החינוכי בבית הספר היסודי "נבון" באה במגע עם 52 תלמידים בשתי כיתות שונות • חברי צוות המוסד יכנסו לבידוד ובית הספר לא ישוב לפעילות עד סוף מאי • הודעה נמסרה להורי התלמידים

נועם (דבול) דביר
, עודכן

מורה בבית הספר היסודי "נבון" בעיר רחובות אובחנה היום (שישי) כנדבקת בנגיף הקורונה. לאחר בדיקה התברר כי היא באה במגע עם שתי כיתות של ילדים , המונות 52 ילדים.

מעריית רחובות נמסר כי היא באה במגע עם אנשי צוות חינוכי, מורים ועובדים. בהתאם להנחיות משרד הבריאות למנהלת בית הספר, שתי כיתות התלמידים שעמן באה במגע וכל אנשי הצוות בבית הספר מחויבים בבידוד עד ליום 27.5.

הודעות נמסרות להורי התלמידים ולאנשי הצוות. בשל כניסת כלל הצוות לבידוד, לא יתקיימו לימודים בבית הספר נבון החל מיום א, 17.5 ועד ליום רביעי, 27.5 . משרד החינוך ועיריית רחובות עומדים בקשר רציף ושוטף עם כלל הגורמים הרלוונטיים , ויעדכנו בהמשך ככל שיידרש.

לכל ההנחיות לקראת החזרה ללימודים

אתמול הודיע "פורום הערים העצמאיות", בו חברה רחובות, על חזרה מלאה של מוסדות החינוך ללימודים, ללא קפסולות או הפרדה ,עד יום שלישי בשבוע הבא. תלמידי כיתות יא'-יב' וא'-ג' יחזרו ללימודים כבר ביום ראשון. הלימודים יתקיימו עם שינויים במערך ההזנה, ההסעות והחובה לעטות מסיכה.

הצוות החינוכי נדרש להסביר לתלמידים בפתח השיעור הראשון בכל יום לימודים על אופן ההתנהלות בתקופת הקורונה. "לאחר שבוע ימים, ובהמשך הזמן, יחליט המנהל אם לתת תדריך זה בתחילת השבוע בלבד".בנוסף, לא יתקיימו במוסדות החינוכי התכנסויות וטקסים.







טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...