"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"תוך שבועות – עשרות מתים במגזר הערבי"
ממונה הקורונה ביקר בדליית אל כרמל שם נפגש עם ראש המועצה והביע את דאגתו • ראש המועצה: "העלינו את אחוז הבדיקות ואנחנו מקפידים על ההנחיות"
צילום: מזאווי תקשורת, מערך ההסברה של משרד הבריאות // גמזו וחלבי במהלך הביקור בדליית אל כרמל, היום

"תוך שבועות – עשרות מתים במגזר הערבי"

ממונה הקורונה ביקר בדליית אל כרמל שם נפגש עם ראש המועצה והביע את דאגתו • ראש המועצה: "העלינו את אחוז הבדיקות ואנחנו מקפידים על ההנחיות"

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן

ממונה הקורונה הפרופסור רוני גמזו ערך היום (שבת) ביקור ביישוב דליית אל-כרמל במהלכו נפגש עם ראש המועצה רפיק חלבי ובכירים נוספים.

במהלך הסיור אמר גמזו כי "עשרות אזרחים ערבים עלולים למותבעקבות הקורונה. למעשה המסר הוא המסר הוא מכל 700-800 נדבקים ליום יש קרוב ל2% חולים קשים ומתוכם בסוף קרוב ל1% נפטרים בחברה הערבית אולי פחות, 1/2%. בדליית יש 350 נדבקים ו-4 נפטרים. ככה זה, אי אפשר להתעלם מזה. הקורונה הוא וירוס אלים ואתם טועים אם חשבתם שזה ייגמר בחיוך".

סיבות התחלואה במועצה המקומית // צילום: מזאווי תקשורת, מערך ההסברה של משרד הבריאות
סיבות התחלואה במועצה המקומית // צילום: מזאווי תקשורת, מערך ההסברה של משרד הבריאות

ראש המועצה המקומית, רפיק חלבי אמר במהלך הפגישה: "אנחנו כבר לא נחשבים ליישוב אדום. הסיבה לכך היא בעקבות העלאת אחוז הבדיקות והקפדה על ההנחיות. כרגע אין חתונות אצלנו".

כזכור, גם במהלך תדריך לעיתונאים שערךביום חמישיהאחרון, התייחס גמזו למצב התחלואה בחברה הערבית ואמר: "הגידול התחלואה בחברה הערבית ממשיך, ואני חושב שהחברה הערבית צריכה להכין היטב שצריך להפסיק לחלוטין עם האדישות והזלזול", אמר, "אני מבקר הרבה ביישובים הערבים ואני רואה שוב חוסר הפנמה, שחתונה זה אירוע הדבקה שממשיך למשפחות, ליישוב, וזה עובר מיישוב ליישוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...