"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו מפתיע: "הבאתי לכם משלוח מנות"

בסרטון היתולי מתבדח רה"מ עם הקומיקאי המחופש חן מזרחי ומבטיח: "ישראל תהיה הראשונה לצאת ממשבר הקורונה" • בסיום הפציר: "אל תהיו ליצנים, תתחסנו"

,עודכן
"אל תהיו ליצנים, לכו להתחסן" // צילום: דוברות רה"מ //

האם בשנה הבאה המסכות היחידות שנכיר יהיו מסכות פורים?ראש הממשלה בנימין נתניהו העלה היום (חמישי) לרשתות החברתיות סרטון היתולי שנועד לעודד את הישראלים שעדיין לא התחסנו להתחסן, וקרא: "אל תהיו ליצנים צאו להתחסן". בסרטון נתניהו מספר על "משלוח המנות" שהביא לאזרחי ישראל - המנה הראשונה והמנה השנייה של החיסון.

בסרטון ברוח חג הפורים, נתניהו נראה עומד עם מגה-פון במתחם חיסונים. הוא מתבדח בין היתר עם אדם בתחפושת כלב, טוקבקיסט, חאליסי מ"משחקי הכס" בגרסה הגברית וליצן. תוך כדי שיחה, שהוא מפריך שמועות וקונספירציות פופלאריות נגד החיסונים ומבטיח: "מדינת ישראל תהיה המדינה הראשונה שתצא מהקורונה - בזכות מיליוני החיסונים שהבאנו".

נתניהו אף חתם את הסרטון בהבטחה: "זה יהיה הפורים האחרון עם הקורונה".

הסרטון שעלה בעמודים הרשמי של נתניהו לווה בכיתוב: "אל תהיו ליצנים. צאו להתחסן ועם הדרכון הירוק נחזור לחיים!". במהלך היום הוא הספיק לצבור אלפי לייקים ומאות תגובות ושיתופים. רבות מהתגובות הזכירו את הצורך להתחסן על מנת לצאת מהמגפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר