"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שני מתחמי בדיקות חדשים ייפתחו מחר, שעות הפעילות יורחבו
היום נמשך העומס במתחמי הבדיקות, אם כי ברמה פחותה מזו של הימים האחרונים - עקב השינוי במדיניות הבידוד • מתחמי דרייב אין חדשים ייפתחו בחניון תל ברוך בתל-אביב ובעיר דימונה
תור בדיקות קורונה בתל אביב (ארכיון) | צילום: גדעון מרקוביץ'
פרסום ראשון

שני מתחמי בדיקות חדשים ייפתחו מחר, שעות הפעילות יורחבו

היום נמשך העומס במתחמי הבדיקות, אם כי ברמה פחותה מזו של הימים האחרונים - עקב השינוי במדיניות הבידוד • מתחמי דרייב אין חדשים ייפתחו בחניון תל ברוך בתל-אביב ובעיר דימונה

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ל"ישראל היום" נודע כי בעקבות העומס ושיא הביקושים לבדיקות הוחלט כי מערך הדיגום "שיבא טרגט" של פיקוד העורף ירחיב את הפריסה ואת שעות הפעילות.

במסגרת שיתוף פעולה של פיקוד העורף עם הרשויות המקומיות, ייפתחו כבר ממחר מתחמי דרייב אין חדשים בחניון תל ברוך בתל-אביב ובעיר דימונה.

צילום%3A יוני ריקנר

בנוסף, מתחמים רבים יפעלו במתכונת מתוגברת מבחינת כוח אדם ושעות פעילות. מתחמי נשר, רחובות וירקונים צפויים להכפיל את שעות הפעילות שלהם. בשבוע הבא צפויים להיפתח מתחמים נוספים.

שינוי מדיניות הבידודים שעליו הכריז אמש רה"מ בנט הוביל היום להקלה חלקית בעומס במתחמי הבדיקות, אך במתחמים רבים עדיין נרשמו תורים ארוכים.

כזכור, ראש הממשלה נפתלי בנט אמר אתמול במסיבת עיתונאים: "קיבלנו הנחיה לתגבר בבדיקות אנטיגן מוסדיות - ויש 146 תחנות אנטיגן בארץ. ברור שגם זה לא יספיק, כי אין מדינה בעולם שיש לה מספיק בדיקות ביחס למגעים. לכן הפתרון לא יהיה רק בהיצע, אלא בצמצום הביקושים. הקריטריונים יהיו מותאמים לאנשים עם יותר סימפטומים ואזרחים בסיכון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...