"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר שנודע כי חלה בקורונה: סדי בן שטרית הבהיר כי הוא החלים ועדיין מתנגד לחיסונים
בפוסט שעלה בפייסבוק, מבהיר מתנגד החיסונים והפעיל החברתי, לשעבר מראשי מחאת בלפור, כי הוא עבר את המחלה בקלות ועדיין מחזיק בדעותיו הקיצוניות • הפעיל החברתי אייבי בנימין: "חשוב לי לציין שהוא לא מייצג את מפגיני בלפור, שרובם המוחלט מחוסן ולא מפיץ פייק ניוז"
הפעיל החברתי סדי בן שטרית | צילום: אורן בן חקון

לאחר שנודע כי חלה בקורונה: סדי בן שטרית הבהיר כי הוא החלים ועדיין מתנגד לחיסונים

בפוסט שעלה בפייסבוק, מבהיר מתנגד החיסונים והפעיל החברתי, לשעבר מראשי מחאת בלפור, כי הוא עבר את המחלה בקלות ועדיין מחזיק בדעותיו הקיצוניות • הפעיל החברתי אייבי בנימין: "חשוב לי לציין שהוא לא מייצג את מפגיני בלפור, שרובם המוחלט מחוסן ולא מפיץ פייק ניוז"

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"חליתי בקלות, החלמתי לבדי ואני עדיין מתנגד":לאחר שעלו פרסומים אודות ההידבקות של סדי בן שטרית במחלת הקורונה, פרסם הפעיל החברתי ואחד מהבולטים שבמתנגד החיסונים הכחשה לכך שהוא חלה קשה במחלה.

בפוסט שהעלה אצלו בחשבון הפייסבוק, כתב בן שטרית כי "ככה נראה בן אדם חולה מת. נדבקתי בקורונה ועברתי את זה בקלות יחסית. פעלתי על פי הפרוטוקול של זלנקו. לא היו תופעות לוואי, רק קצת עייפות וקצת חום. עם הרבה ויטמינים, הרבה אהבה והרבה אמונה בצדקת הדרך. עכשיו יותר מתמיד אני יודע שאני עושה את הדבר הנכון".

הוא הוסיף: "אין אמון במשרד הבריאות ואין אמון בשר הבריאות. אין אמון בראש הממשלה וכן אני באמת חושב שממשלת ישראל רוצה שנמות מקורונה. אבל באסה להם, המחלה הזאת לא קטלנית כפי שהם היו רוצים שהיא תהיה. אז שהחלאה אייבי בנימין יתבוסס בקיא של עצמו. ואני חברים ממשיך בחופש שלי עד שארגיש שזה הזמן שלי להמשיך. שאו ברכה ושימו זין על התו הירוק. ואל תאמינו למילה שאלרועי פרייס, נחמן אש וניצן הורוביץ אומרים. הם נבלות סרוחות וגם אייבי בנימין".

כזכור, אתמול פורסם ב"ישראל היום" כי מתנגד החיסונים, בן שטרית, לשעבר מראשי מחאת בלפור,נדבק בנגיףהקורונה. לאור זאת, הפעיל הפוליטי אייבי בנימין מסר: "אני לא בקשר ישיר איתו, למיטב ידעתי לפני שבוע מצבו היה טוב. חשוב לי לציין שהוא לא מייצג את מפגיני בלפור, שרובם המוחלט מחוסן ולא מפיץ פייק ניוז". הדברים התאימו גם לפרסום של בן שטרית ברשתות החברתיות לפני כשבועיים, אז הוא פרסם בטוויטר שהוא לוקח פסק זמן: "חברים יקרים, חייב זמן לעצמי, יוצא מכאן עד להודעה חדשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...