שיפור במצבה של היולדת שנדבקה בקורונה ואושפזה במצב קריטי

היולדת, בת 38 שלא הייתה מחוסנת, נותקה ממכשיר האקמו אליו הייתה מחוברת עשרה ימים • היא פיתחה דלקת ריאות קשה ואושפזה עם אי ספיקה נשימתית

מחלקת קורונה, ארכיון , צילום: אורן בן חקון

חדשות טובות מוולפסון: היולדת בת ה-38 שלא חוסנה והגיעה בסוף החודש שעבר במצב קריטי אל בית החולים לאחר שעברה לידת חירום בבית חולים אחר, נותקה היום (חמישי) ממכשיר האקמו אליו הייתה מחוברת במשך כ-10 ימים ומצבה משתפר.

כזכור, צוות של בית החולים וולפסון יצא ב-25 ביולי לבית החולים האחר שאליו היא פונתה מלכתחילה. הצוות חיבר אותה למכשיר אקמו ופינה אותה למחלקת טיפול נמרץ כללי בוולפסון, ושם היא אושפזה עם אי ספיקה נשימתית עקב דלקת ריאות שנגרמה מנגיף הקורונה.

בתוך כך, על פי הנתונים של משרד הבריאות, הבוקר התגלו בישראל 446 נשאים חדשים, שהם 3.36 אחוז מתוך 22,545 בדיקות חדשות. אתמול התגלו בישראל 3,421 נשאים חדשים, שהם 3.28 אחוז מתוך 107,857 בדיקות חדשות. קיימת גם עלייה קלה במספר החולים במצב קשה, עם 241 איש, לעומת 235 אתמול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר