"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארבע מדינות אדומות נוספו למתווה נתב"ג החדש
קבינט הקורונה אישר היום את התוכנית, והמליץ לכלול ברשימה גם את בריטניה, קפריסין, גיאורגיה וטורקיה • המתווה נתון עדיין לאישור הממשלה, אבל צפוי להיכנס לתוקף החל מיום שישי הבא
תורים בנתב"ג | צילום: יוסי זליגר

ארבע מדינות אדומות נוספו למתווה נתב"ג החדש

קבינט הקורונה אישר היום את התוכנית, והמליץ לכלול ברשימה גם את בריטניה, קפריסין, גיאורגיה וטורקיה • המתווה נתון עדיין לאישור הממשלה, אבל צפוי להיכנס לתוקף החל מיום שישי הבא

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קבינט הקורונה אישר היום את מתווה נתב"ג, אשר צפוי להיכנס לתוקף החל מיום שישי הבא. בין היתר הוא המליץ לכלול ארבע מדינות חדשות ברשימה האדומה: בריטניה, גיאורגיה, קפריסין וטורקיה.

ההבחנה בין המחוסנים ללא מחוסנים התקבלה לנוכח המלצת משרד הבריאות והמומחים החיצוניים, לפיה החלת התו הירוק עשויה לשפר את מצב התחלואה. בנוסף, הוחלט כי חשוב לתמרץ את אזרחי ישראל הלא מחוסנים, שהם בני חיסון, ולייצר בידול בין האוכלוסיות המחוסנות והלא מחוסנות בשגרת יומן.

ראש הממשלה, נפתלי בנט, פרס את האסטרטגיה הלאומית להתמודדות עם זן הדלתא, המורכבת מחיסונים, מסכות והגנה על אוכלוסיית הפגיעים והקשישים. בדיון הובאה בפני הקבינט תוכנית פעולה סדורה ומקיפה שתיתן מענה להתפרצות זן הדלתא בישראל, הכוללת את מתווה התו הירוק וכן מתווה לסוגיית הכניסה והיציאה מן הארץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...