"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אין גישה לתיקים של הלקוחות: תקלת מחשוב בקופ"ח לאומית
עובדים עברו בקופה לרישום ידני, לאחר שאיבדו גישה לתיקים רפואיים בגלל התקלה • ככל הידוע, שירותי אונליין מרחוק למבוטחים ניתנים כסדרם
קופת חולים לאומית . צילום: יהושע יוסף

אין גישה לתיקים של הלקוחות: תקלת מחשוב בקופ"ח לאומית

עובדים עברו בקופה לרישום ידני, לאחר שאיבדו גישה לתיקים רפואיים בגלל התקלה • ככל הידוע, שירותי אונליין מרחוק למבוטחים ניתנים כסדרם

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

‏תקלת מחשוב בקופת חולים לאומית: רופאים ועובדים בסניפי הקופה לא הצליחו להכנס הבוקר (חמישי) למערכות המחשב ולתיקים הרפואיים של הלקוחות. עקב כך עברו בקופה לרישום ידני. עם זאת, עבודה מרחוק מתנהלת כסדרה וחלק מאנשי הצוות קיבלו הנחיה להישאר בבית ולעבוד משם. ככל הידוע גם שירותי אונליין מרחוק למבוטחים ניתנים כסדרם.

בתוך כך, שר הבריאות חיים כץ התייחס אמש (רביעי) בוועדת הבריאות של הכנסתלתחקיר שפורסם ב"היום", שבו נטען כי ניסה להתערב בהליך מינוי מנכ"ל לשירותי בריאות כללית ואף הפעיל לחצים פסולים על יו"ר הדירקטוריון יוחנן לוקר. כץ דחה את הטענות ואמר כי מדובר ב"כתבות בעיתונים הן צהוב מלפני יומיים".

כץ הוסיף כי קופת חולים כללית, שהיא חלק ניכר ממערכת הבריאות, אינה מתנהלת בממשל תאגידי תקין. "דירקטוריון צריך לפקח, לא לנהל", אמר, וציין כי יותר מדי מנהלים עזבו בפרק זמן קצר. עוד אמר כי שוחח עם יו"ר הדירקטוריון ועם השופט בדימוס יורם דנציגר, וכי הוקמה ועדה שנועדה לנסות לגשר בין כללית לבין משרד הבריאות, אך המהלך לא צלח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...