"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
קאמבק: פרופ׳ סיגל סדצקי חוזרת לתפקיד ראש שירותי בריאות הציבור
פרופ׳ סדצקי תכנס לתפקיד במקומה של ד״ר שרון אלרעי פרייס, שהודיעה על פרישה • היא כיהנה בתפקיד לפניה בתקופת פרוץ הקורונה
פרופ' סיגל טדצקי , יהודה פרץ
פרופ' סיגל טדצקי. צילום: יהודה פרץ

קאמבק: פרופ׳ סיגל סדצקי חוזרת לתפקיד ראש שירותי בריאות הציבור

פרופ׳ סדצקי תכנס לתפקיד במקומה של ד״ר שרון אלרעי פרייס, שהודיעה על פרישה • היא כיהנה בתפקיד לפניה בתקופת פרוץ הקורונה

0השמעה
[object Object]

‏קאמבק במשרד הבריאות: פרופ׳ סיגל סדצקי חוזרת לתפקיד ראש שירותי בריאות הציבור. בעוד מספר שבועות תכנס לתפקיד מ״מ ראש שירותי בריאות הציבור במקומה של ד״ר שרון אלרעי פרייס, שהודיעה על פרישה.

פרופ׳ סדצקי כיהנה בתפקיד לפני ד״ר אלרעי פרייס בתקופת פרוץ הקורונה. בחודש יולי 2020 הודיעה על סיום תפקידה, תוך שהיא מתחה ביקורת חריפה על התנהלות משרד הבריאות בטיפול בגל השני של הקורונה. "מצפן הטיפול במגיפה איבד כיוון", כתבה סדצקי והוסיפה כי החליטה להתפטר מאחר ש"דעתי לא מתקבלת".

פרופ' סיגל סדצקי, צילום: אורן בן חקון

לאחר פרישתה עמיתיה לשעבר השיבו אש. גורם במשרד הבריאות טען כי, "סיגל היא סוליסטית וכוחנית. בניגוד למה שכתבה במכתב שלה, היא לא הייתה בעד הרחבת הבדיקות. בר סימן טוב הלך אחרי מה שהיא אמרה, אך מהרגע שהגיע מנכ"ל חדש שהוא רופא ששאל שאלות ולא קיבל כל מה שאמרה – דברים השתנו״, אמר גורם במשרד. ״אתה לא יכול לעבוד לבד באירוע כמו משבר הקורונה, ולמדר את גרוטו ואת הצוות לטיפול במגיפות״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו