"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות "התנהלות אלימה כלפי נציגים בוועדת הבריאות": ההסתדרות הרפואית מודיעה על מחאה

אספות הסברה תתקיים מחר בבתי החולים ובמרפאות הקהילה • ייתכנו עיכובים ושיבושים בעבודת בתי החולים • לטענת ההסתדרות, כלפי יו"ר איגוד בריאות הציבור ננקטה אלימות פיזית והוא סולק מהישיבה • וגם : "לנציג ההסתדרות לא אפשרו להשמיע את עמדתם המקצועית"

,עודכן
0השמעה
ב. צילום: יהושע יוסף

ההסתדרות הרפואית בישראל מודיעה על אספות הסברה ומחאה מחר (רביעי) בבתי החולים ובמרפאות הקהילה. זאת בעקבות מה שהם טוענים כ"ההתנהלות בוטה, פוגענית ואלימה כלפי נציגיה בוועדת הבריאות בכנסת הבוקר". בעקבות האסיפות ייתכנו עיכובים ושיבושים בעבודת בתי החולים.

חכ לימור סון הר מלך מונתה ליור ועדת הבריאות // פורום ישראל בריאה

האסיפות יתקיימו בשעות 14:00-16:00 ויכללו את בתי החולים והמרפאות. במהלך אסיפות המחאה וההסברה בתיה״ח יפעלו במתכונת מצומצמת, אך התבצעו ניתוחים דחופים טיפולים בחולי סרטן, רפואת חירום וחדרי מיון. יפעלו מכוונים אונקולוגים, מכונה דיאליזה, חדרי לידה ופגיעות, פעולות במכוני גסטרו שלא ניתן לדחות, טיפולי הפריה חוץ גופית ועוד. ‏בהסתדרות הרפואית מאיימים לנקוט צעדי מחאה נוספים.

פרופסור ציון חגי,צילום: גדעון מרקוביץ

"במהלך הדיון שהתקיים היום, לא אפשרו לנציג ההסתדרות הרפואית בישראל ד"ר ערן הלפרין, מנהל לשעבר של המרכז הרפואי רבין ולנציגי האיגודים המקצועיים שנכחו בדיון, להשמיע את עמדתם המקצועית והעניינית", כותב פרופ' ציון חגי יו"ר ההסתדרות הרפואית במכתב לרופאים.

"כלפי יו"ר איגוד בריאות הציבור אף ננקטה אלימות פיזית והוא סולק מהישיבה. לצערנו, נציג הר"י ונציגי האיגודים המקצועיים, זכו ליחס בוטה ומשפיל מצד ועדת הבריאות בכנסת בראשות ח"כ לימור סון הר מלך, אשר מנעה מהרופאים נציגי ההסתדרות הרפואית במתכוון להביע עמדתם המקצועית. התנהלות בוטה כאמור ושלילת זכות הדיבור מרופאים שעמדתם מנוגדת לעמדת יו"ר ועדת הבריאות, מהווה תמרור אזהרה וסכנה ברורה לבריאות הציבור ואף עידוד האלימות כנגד הרופאים.

"אין אנו מוכנים להשלים ולעבור לסדר היום אל מול אלימות מילולית ופיזית כאמור ואל מול התנהלות כמו זו מצד ועדה הנמנית על כנסת ישראל, ולא כל שכן עם האפשרות לפגיעה במערכת הבריאות בישראל, במטופלים כמו גם במעמדם ובזכויותיהם של ציבור הרופאים במדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר