"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביזאר או סולידריות ראויה? ביה"ח התגאה: התוספתן דומה לסיכת חטופים
"האירוע המרגש הזה הפך לשיחת היום במחלקה", סיפרו במרכז הרפואי בחיפה לאחר "הממצא" בניתוח החירום • "מראה סיכת החטופים בבטן המטופלת רק מדגיש ומחזק בנו את התחושה והצורך לעשות הכול כדי שכל חטופינו יחזרו הביתה במהרה"
התוספתן הדומה לסיכת החטופים. צילום: המרכז הרפואי כרמל

ביזאר או סולידריות ראויה? ביה"ח התגאה: התוספתן דומה לסיכת חטופים

"האירוע המרגש הזה הפך לשיחת היום במחלקה", סיפרו במרכז הרפואי בחיפה לאחר "הממצא" בניתוח החירום • "מראה סיכת החטופים בבטן המטופלת רק מדגיש ומחזק בנו את התחושה והצורך לעשות הכול כדי שכל חטופינו יחזרו הביתה במהרה"

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

במרכז הרפואי כרמל בחיפה התרגשו היום (ראשון) להודיע לציבור כי במהלך ניתוח חירום התגלה כי התוספתן מופיע בצורה זהה לסמל סיכת החטופים.

יעל אדר%2C אימו של תמיר אדר ז"ל%3A "זו חובה להילחם עליו בדיוק כפי שהוא נהג בעבור האחרים" %2F%2F יוני ריקנר

"רגע שהפך את חדר הניתוח למלא בתחושת שליחות ותקווה", נכתב בהודעה. "במרכז הרפואי כרמל התרחש השבוע רגע נדיר ומרגש במיוחד. במהלך ניתוח חירום להסרת תוספתן מודלק, הבחינו צוות חדר הניתוח כי צורת התוספתן של המטופלת מזכירה באופן מושלם את סמל סיכת החטופים – הסמל שהפך בימים אלו לאייקון של הזדהות לאומית ותקווה להשבת יקירינו הביתה".

על פי בית החולים המטופלת, תושבת אזור הצפון בת 50, הגיעה לחדר המיון של כרמל כשהיא סובלת מכאבים עזים. לאחר בדיקות הדמיה מהירות במכון הרנטגן אבחנו הרופאים דלקת חריפה בתוספתן והפנו אותה לניתוח דחוף במחלקה הכירורגית. כאשר החלו בביצוע ההליך, גילו ד"ר אריה ביטרמן, מנהל המחלקה הכירורגית וצוותו, את התמונה יוצאת הדופן.

ד"ר ביטרמן המשמש גם כסגן יו"ר ההסתדרות הרפואית בישראל (הר"י) סיפר בהתרגשות: "כולנו חיים כעת בתקופה סוערת כשהצורך להציל את החטופים היקרים שלנו נמצא מול עינינו כל הזמן. מראה סיכת החטופים בבטן המטופלת רק מדגיש ומחזק בנו את התחושה והצורך לעשות הכול כדי שכל חטופינו יחזרו הביתה במהרה".

הוא וצוותו נדהמו. ד"ר אורי ביטרמן, צילום: המרכז הרפואי כרמל

על פי הודעת בית החולים: "האירוע המרגש הזה הפך לשיחת היום במחלקה ובכרמל, והצוות הרפואי שיתף כי מצא עצמו מתמלא בתחושת שליחות נוספת מעבר להצלת חיי המטופלים – שליחות של עם שלם שמייחל בכל ליבו לשובם של החטופים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...