"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כריך גבינה צהובה עם פסטרמה: הפרסומת שסיבכה את קופת החולים

קופת חולים "מכבי" העלתה פרסומת למגזר החרדי, ובה ניסו לשווק את חשיבותה של ארוחת הבוקר עם הכריך המדובר • משעלו על הטעות, הפרסומת הוסרה במהירות מקבוצות הוואצאפ

,עודכן
0השמעה
"זו תקלה חמורה". גלישה באינטרנט (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

"מכבי" הפיצו והעלו היום (שלישי) פרסומת לקבוצות הוואצאפ הסגורות של המגזר החרדי, שבה הוצג כריך שבו גבינה צהובה יחד עם פסטרמה. הפרסומת הלא כשרה הוסרה במהירות מהקבוצות, וב"מכבי" מציינים שמדובר בטעות שתוקנה.

קופות החולים מקיימות ביניהן תחרות עזה על השיווק במגזר החרדי. מדובר באוכלוסיה שקל לנייד בין הקופות באופן "חמולתי" ובכך להגדיל את מספר המבוטחים בנוסף מדובר באוכלוסיה שיש לה גידול טבעי רב.

הפרסומת של "מכבי" שהועלתה לאתר האינטרנט שלהם עם כריך הגבינה והפסטרמה,צילום: ללא

בין היתר הקופות מעסיקות "מתאמי קהילה" שמסייעים להקדים תורים ולזמן תורים במגזר החרדי, פותחים סניפים רבים במגזר הזה, מציעים לאוכלוסיה חרדית שיעורי שחיה טרכיבה על סוסים תחת כיסוי של שירותי התפתחות הילד, מפרסמים מודעות אבל בגדלים עצומים בפטרית אדמו"רים ועוד.

גורם במערכת הבריאות ציין: "כנראה מישהו במשרד הפרסום שלהם לקח תמונה גנרית ולא שם לב. זו תקלה חמורה. החרדים ראו את זה, קשה להעריך אם זה יגרום להם נזק מול המבוטחים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר