"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביום שלישי הבא תבוטל חובת עטיית המסכות בחללים סגורים
בשלב זה ההקלה לא תחול על הילדים, אולם אם מגמת הירידה בתחלואה תרד, יתקיים דיון נוסף בנושא • שר הבריאות אדלשטיין: "זוהי מציאות שלא שיערנו שנגיע אליה בשלב זה, והגענו!"
בשבוע הבא נפרדים מהמסיכות | צילום: GettyImages
ראשי מערכת הבריאות החליטו:

ביום שלישי הבא תבוטל חובת עטיית המסכות בחללים סגורים

בשלב זה ההקלה לא תחול על הילדים, אולם אם מגמת הירידה בתחלואה תרד, יתקיים דיון נוסף בנושא • שר הבריאות אדלשטיין: "זוהי מציאות שלא שיערנו שנגיע אליה בשלב זה, והגענו!"

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חוזרים לשגרה:במגן ישראל, התוכנית הלאומית למאבק בנגיף הקורונה, החליטו היום (ראשון) כי בעוד תשעה ימים, ביום שלישי, ב-15 ביוני 2021, תבוטל חובת עטיית המסיכות גם בחללים סגורים.

ההחלטה התקבלה לאחר שבמגן ישראל בחנו את התחלואה לאחר הסרת מגבלת התו הירוק והסגול והחליטו כי מגבלת המסיכות תבוטל. עוד ציינו בהחלטתם כי בשלב זה לא תחול על הילדים, אולם אם מגמת הירידה בתחלואה תרד, יתקיים דיון נוסף בנושא.

בדיון הוחלט, לפי שעה, להוציא מן הכלל את בתי הספר, והודיעו שהתלמידים ימשיכו לעטות מסכות. ההחלטה התקבלה כיוון שילדים טרם מחוסנים, אולם אם מגמת הירידה בתחלואה תרד, יתקיים דיון נוסף בנושא.

השר אדלשטיין בטקס, מירי שימנוביץ', לע"מ

שר הבריאות יולי אדלשטיין השתתף הערב, יחד עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, באירוע הוקרה לצוותים הרפואיים ולראשי מערכת הבריאות ושם התייחס להחלטה להסיר את המסיכות בחללים סגורים. "נוכח המשך התחלואה הנמוכה אני רוצה לבשר לכם כאן שלאחר התייעצות שקיימתי עם בכירי משרד הבריאות, בראשות המנכ"ל פרופ' חזי לוי, החלטנו שאם עד 15 ביוני התחלואה תמשיך להיות נמוכה נאפשר את הסרת המסכות גם בחללים סגורים. זוהי מציאות שלא שיערנו שנגיע אליה בשלב זה, והגענו!", אמר אדלשטיין.

בתוך כך, יש לציין כיהבוקר התחיל באופן רשמי מבצע החיסונים של בני 16-12 נגד הקורונה. המבצע הזה החל לאחר שבשבוע שעבר אישר משרד הבריאות את חיסון בני הנוער, תוך המלצה לחסן נערים ונערות עם מחלות רקע (בעיקר השמנה, מחלות נוירולוגיות, מדוכאי מערכת חיסון וחולים במחלות ריאה), בני נוער שבמשפחתם יש מדוכאי חיסון או חולים במחלות קשות, וכן בני 16-12 שמתכננים לצאת לחו"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...