"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לכולנו עושה טוב לתת": מאות רופאי שיניים מתנדבים למען חיילים ותושבי הדרום

בשל המלחמה, החליטו רופאי השיניים להתגייס למאמץ החברתי ולתת את תרומתם • "גייסנו 400-300 מרפאות שיניים שנותנות שירות למפונים מהדרום ומהצפון", שיתף ד"ר ליאור קצפ, יו"ר הסתדרות רופאי השיניים • "אמא של חיילת רצתה לשלם, לא הסכמתי - באנו לתרום"

0השמעה
"אנשים רוצים לתרום". ד"ר רומן איטלמן במרפאת שיניים צבאית בעוטף , ללא קרדיט
"אנשים רוצים לתרום". ד"ר רומן איטלמן במרפאת שיניים צבאית בעוטף. צילום: ללא קרדיט

יותר מ-300 רופאי שיניים במרפאות פרטיות מתנדבים מאז השבוע שעבר לתת טיפולי שיניים דחופים ועזרה ראשונה לילדים ולמבוגרים מקרב המפונים מדרום הארץ ומצפונה, וגם לחיילים ללא תשלום.

"גייסנו 400-300 מרפאות שיניים מתנדבות שנותנות שירות למפונים מהדרום ומהצפון", אומר ד"ר ליאור קצפ, יו"ר הסתדרות רופאי השיניים. "אנחנו נותנים טיפולי עזרה ראשונה ללא תשלום. למשל, הדבקת כתר, הפחתת כאב, שיוף שן שנשברה, התחלה של טיפול שורש. אנחנו מתגייסים לתת מענה אקוטי לאנשים.

רופאי השיניים מתנדבים בהמוניהם (אילוסטרציה),צילום: GettyImages

"ביום שישי היה אצלי פציינט משדרות שעשו לו שתל, והשתל היה בעייתי. הוא קיבל מענה מיידי ויצא מרוצה. ביום ראשון הייתה אצלי חיילת שבאה מהבסיס עם כאבים, עשינו לה טיפול ושלחנו אותה לבסיס. אמא שלה רצתה לשלם אך לא הסכמתי לקבל. זה עושה טוב לכולנו לתת".

עוד סיפר: "בסוף השבוע דווח לי על חייל, בן של פציינטים שלי, שנשברה לו שן קדמית, וידעתי שאחד מחברי הוועד מתנדב במרפאה ליד עזה. קישרתי ביניהם, ובערב שבת הבחור קיבל עזרה ראשונה וטיפול ללא תשלום.

חיילים בגבול רצועת עזה. רופאי השיניים מתנדבים למענם,צילום: איי.אף.פי.

"כשהיינו צריכים לגייס מתנדבים לרפואת שיניים למרפאה צבאית, קיבלתי 40-50 טלפונים, והיו צריכים 2-3 בסך הכל. המרפאה נמצאת קילומטרים ספורים מגבול עזה. זה מראה שאנשים רוצים לתרום. אני קורא למי שפונו מביתם - בכל מקרה שהאדם חושב שיש לו בעיה שאסור להזניח והוא סובל, אפשר למצוא באתר שלנו רשימה של מרפאות בכל הארץ ובכל מיני תחומים. ניתן גם לפנות למשרדי ההסתדרות לרפואת שיניים וננסה לעזור. נמשיך לתת מענה למי שנשאר בלי כלום בתקופה קשה זו".

את רשימת הרופאים המתנדבים ניתן למצוא באתר הסתדרות רופאי השיניים, ida.org.il

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר