שרה נתניהו אושפזה במחלקה כירורגית לאחר שחשה ברע - ושוחררה

ביום השני לשהותה בקפריסין חשה ברע, והמשיכה להרגיש כך גם לאחר חזרתה לארץ • היא נשארה ללילה במחלקה הכירורגית בבית החולים הדסה עין כרם, ושוחררה למחרת

רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו. צילום: דודי ועקנין

רעייתו של רה"מ, שרה נתניהו, אושפזה אתמול בלילה (חמישי) בבית החולים הדסה עין כרם, לאחר שחשה ברע ביום השני לשהותה בקפריסין, והמשיכה לחוש ברע לאחר חזרתה לארץ. היום לקראת הצהריים שוחררה מבית החולים לביתה לאחר שהכל נמצא תקין.

נתניהו טופלה ע"י אלון ד"ר פיקרסקי במחלקה הכירורגית, שהיה הרופא באשפוז הקודם שלה. בנוסף, נראה כי ההגעה שלה לא הייתה בנסיבות דחופות וככל הנראה לא עברה דרך המיון.

ראש הממשלה נחת בקפריסין והתקבל על ידי שר הביטחון. וידאו: איתי בית-און / לע״מ, סאונד: יחזקאל קנדיל / לע״מ

מטעם משפחת נתניהו נמסר: "ביום השני לשהותה של הגב׳ נתניהו בביקור בקפריסין היא חשה לא בטוב. היא המשיכה להרגיש כך גם לאחר חזרתה, וביום חמישי בלילה הגיעה לפרופ׳ אלון פיקרסקי בהדסה עין כרם, שם נשארה לילה במח׳ הכירורגית למעקב וטיפול בנוזלים. היום לקראת הצהריים, לאחר שהכל נמצא תקין היא שוחררה לביתה".

רה"מ בנימין נתניהו ורעייתו שרה לפני המראתם לקפריסין, צילום: עמוס בן גרשום /לע"מ

לפני כשנתיים טופלה רעייתו של רה"מ ע"י ד"ר פיקרסקי בהדסה עין כרם עקב דלקת בתוספתן. באותה עת, שהתה באשפוז כמספר ימים. ניתן להניח כי היא חזרה לד"ר פיקרסקי בעקבות יחסי האמון בניהם. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר