"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיפנדר: יש מחיר

,חברת המזרח, יבואנית לנד-רובר חושפת את המפרט והמחירים לשוק המקומי. החל מ-495,000 שקלים

,עודכן

לנד-רובר דיפנדר החדש מתחיל את דרכו המקומית. חברת המזרח יבואנית המותג רכבי לנד רובר, החלה במכירה מוקדמת של הדיפנדר החדש ופרסמה את מחירי הדגם החדש ואת המפרט המקומי.


עוד מאוברדרייב >>>


לדיפנדר החדש יש נעליים גדולות למלא והוא אמור לקחת את הרעיון האייקוני של קודמו אל העידן הנוכחי. משימה לא פשוטה כלל. פרסום היצע הדגמים והמחירים של חברת המזרח מגלה היצע מוגבל כרגע ומחירים גבוהים למדי. כרגע ישווק בישראל דגם ה-110 (חמש דלתות) כשבתחילת השנה הבאה צפויה להגיע הגרסה הקצרה (90).


הדיפנדר החדש ישווק ברמת גימור S Plus עם היצע מנועי דיזל ובנזין בתצורה של 5 או 7 מקומות ישיבה. היצע הדגמים מתחיל כאן עם מנוע 2.0 ליטר דיזל, עם 200 כ”ס ו-5 מקומות במחיר של 495,000 שקלים. הדגם הבא מציע 240 כ”ס ו-5 מקומות ישיבה ב-548,000 שקלים. אחריו נמצא אותו גרסת מנוע עם 7 מושבים ב-570,000 שקלים. אחרונה כרגע בהיצע היא גרסת בנזין, עם 3.0 ל’ ו-400 כ”ס, 7 מקומות ישיבה ותג מחיר של 668,000 שקלים.





כל דגמי הדיפנדר יקבלו חבילת שטח “Off Road” אשר כוללת נעילת דיפרנציאל אחורי וצמיגי ALL TERRAIN. עוד עולה מהמפרט כי רק מגרסת 240 כ”ס ומעלה הדיפנדר יקבל גם חבילת “DRIVE ASSIT” אשר כוללת בקרת שיוט אדפטיבית, בקרת שטח מת ועוד.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר