"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במוצ"ש: אנטואן גריזמן חוזר למדריד

ברצלונה תפגוש את אתלטיקו מדריד בשבת (22:00, ערוץ ONE) והצרפתי מקווה להתעורר דווקא מול האקסית • פיאניץ' ב-11

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // גריזמן. יתעורר מול האקסית?

לאחר פגרת הנבחרות שגבתה לא מעט פציעות, המון ביקורות וכעס רב, הליגות באירופה יחזרו לפעולה. בליגה הספרדית יחזרו ליום משחקים שיכלול את ריאל מדריד, ברצלונה ואתלטיקו כאשר הקטאלונים והקולצ'ונרוס ייפגשו למשחק אדיר במטרופוליטאנו (שבת, 22:00).

בארסה פתחה את העונה בצורה רעה אבל לפני הפגרה הבינלאומית הצליחה להביס את בטיס 2:5. התוצאה הזו אמנם נתנה לרונאלד קומאן קצת שקט אבל גם הוא יודע שהמשחק יכל להתפתח בצורה אחרת במידה והירוקים מאנדלוסיה היו מנצלים את המצבים אליהם הגיעו בקאמפ נואו.

אם הפתיחה המגומגמת לא מספיקה, ההולנדי ייאלץ להסתדר ללא אנסו פאטי שייעדר למספר חודשים וללא סרחיו בוסקטס שנפצע במדי נבחרת ספרד. מי שייכנס להרכב הוא מיראלם פיאניץ' שישחק לצד נייג'ל דה יונג כאשר פיליפה קוטיניו שהחלים מפציעה צפוי לפתוח גם בהרכב לצד ליונל מסי ואנטואן גריזמן שיחזור למדריד וינסה להתעורר מול האקסית.

דייגו סימאונה מקווה להשיג ניצחון ראשון בליגה אי פעם על בארסה ויקווה שהיכולת של חניכיו מתחילת השנה, תוכל לקרב אותו לציון דרך אישי לו הוא מחכה כבר מאז מונה למאמן אתלטיקו. הארגנטינאי ייצטרך להסתדר ללא לואיס סוארס שנדבק בקורונה ומי שאמור לפתוח במקומו בהרכב הוא יאניק קראסקו שיוצב בהתקפה לצד ג'ואו פליקס שנמצא בכושר נהדר ומרקוס יורנטה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר