"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוכרזו תשעת הקניונים הנוספים שישתתפו בפיילוט

בהתאם להצלחת הפיילוט, הממשלה תחליט אם להרחיבו ליתר מרכזי הקניות בארץ

,עודכן
הכנות לפתיחת קניון איילון אחרי סגר הקורונה השני // צילום: קוקו // הכנות לפתיחת קניון איילון אחרי סגר הקורונה השני

בעקבות ההגרלה:הקניונים הנוספים שצפויים להיפתח הבוקר (שישי), בנוסף לשלושת הקניונים של קניוני עופר ולשלושת הקניונים של עזריאלי, הינם: ביג פאשן בית שמש, סנטר 1 ירושלים, קניון ערד, אם הדרך, שבעת הכוכבים, קניון שרונים, לב המפרץ, ארנה נהריה, קניון מבנה נוף הגליל.

כתבת: היאלי יעקבי-הנדלסמן // צלם: שמואל בוכריס

בהודעה משותפת שיצאה הלילה מטעם משרד האוצר ומטעם משרד הכלכלה והתעשייה נאמר כי הקניונים האלה יוכלו להיפתח מיידית, בכפוף לעמידה בתקנות שאושרו על ידי הממשלה אמש.

על רקע חגיגות הבלאק פריידי ובמסגרת מתווה הפתיחה החדש של הקניונים, צפויים להיפתח מחר 15 קניונים כשאתמול בחצות הוחלט על פתיחת 6 קניונים של שתי קבוצות הקניונים הגדולות ביותר. מדובר בפתיחת שלושה קניונים של עזריאלי: מלחה בירושלים, איילון ברמת גן וקניון עזריאלי בחיפה ושלושה קניונים של קניוני עופר של חברת מליסרון: קניון עופר גרנד בבאר שבע, הקריון ועופר הקניון הגדול בפתח תקווה. כעת, בחצות נערכה הגרלה לגבי זהות תשעת הקניונים הנוספים.

הכנות לפתיחת קניון איילון אחרי סגר הקורונה השני // צילום: קוקו
הכנות לפתיחת קניון איילון אחרי סגר הקורונה השני // צילום: קוקו

הפיילוט, ביוזמת משרד הכלכלה והתעשייה וביוזמת משרד האוצר, נועד לבחון אפשרות פתיחת ענף מסחר משמעותי נוסף – ענף הקניונים, שיאפשר לרווח את הפעילות המסחרית. זאת לצד חזרתם לפעילות של אלפי חנויות ועשרות אלפי עובדות ועובדים, המועסקים באזורי מסחר אלו.לאחר תקופת הפיילוט, ובהתאם לתוצאותיו, יחליט הקבינט מתי ובאיזה אופן יפעלו כלל הקניונים ברחבי הארץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר